In perioada pandemiei cu virusul COVID 19, foarte multe persoane au fost nevoite sa isi cheltuiasca majoritatea economiilor pe care le-au facut in ultimii ani. In primul rand, economiile au fost cheltuite din cauza ca in unele domenii, oamenii au ramas fara loc de munca sau au fost trimisi in somaj tehnic. In alta ordine de idei, o foarte mare parte din economiile oamenilor s-a cheltuit pe alimente, in acea “febra” a proviziilor din primele saptamani ale pandemiei.

Acum, o data cu iesirea din starea de urgenta, cand lucrurile incep sa revina la normal, foarte multe persone cauta metode de a-si recupera o parte din acele economii si in acelasi timp de a scapa de zecile de volume din biblioteca de care nu mai au nevoie, volume stranse de-a lungul anilor si adunate in timpul curateniei facute in perioada izolarii.

Specialistii in achizitii de carti se deplaseaza in conditiile impuse in aceasta perioada de distantare sociala la domiciliul clientilor pentru a-i scapa de cartile vechi fara pic de efort si in acelasi timp oferindu-le o suma de bani.

Refa-ti bugetul dupa pandemia cu Coronavirus apeland la specialistii in achizitii de carti

Dupa perioada in care pandemia cu Coronavirus a luat sfarsit, toti doresc sa se relaxeze si sa plece in destinatii de vacanta, sa isi reinnoiasca garderoba si sa se bucure din nou de libertate.

Din pacate, nevoia de bani este stringenta la momentul actual, dupa o perioada in care activitatea multor firme a fost oprita, iar angajatii au fost trimisi in somaj tehnic, fiind nevoiti sa se intretina cu economiile pe care le-au avut.

Anticariate care cumpara carti | Achizitii de carti | CumparCarti.ro

achizitii de carti

Printre numeroasele anticariate care cumpara carti, anticariatul CumparCarti.ro isi ofera serviciile tuturor persoanelor interesate, trimitand specialistii la domiciliul acestora pentru a face o evaluare corecta a volumelor si pentru a oferi banii pe loc.

Banii obtinuti pe loc reprezinta primul si cel mai important motiv pentru care, dupa pandemie, proprietarii bibliotecilor cu zeci, chiar sute de volume vechi trebuie sa apeleze la specialistii in achizitii carti. De asemenea, programul evaluatorilor, care se deplaseaza la domiciliul clientilor chiar si dupa ora 17 si la final de saptamana este un alt motiv important pentru care vanzarea de carti este una din cele mai bune solutii care sa asigure reintregirea bugetului familiei.