De cele mai multe ori, nevoia de a investi intr-o imprimanta ii pune pe oameni in incurcatura, intr-o dilema tehnica, dar totodata le ofera si oportunitati majore legate de cheltuirea inteleapta a bugetului. Indiferent ca au nevoie de o imprimanta acasa sau la birou, aceasta poate fi achizitionata din mediul online, la un pret foarte bun, mai ales daca nu este noua.

O imprimanta second hand se va dovedi o alegere foarte buna pentru acasa, permitand utilizatorilor sa isi duca la bun sfarsit proiectele. Pe de alta parte, achizitionarea unei multifunctionale sh este potrivita mai degraba pentru birou, deoarece are in componenta nu numai o imprimanta, ci si un scanner si un copiator, chiar si un fax.

Criterii de achizitionare a imprimantei sh

In functie de performantele dorite, clientii vor alege o imprimanta cu laser sau inkjet. Multifunctionalele laser au un pret mai mare, insa si un randament crescut, fiind ideale pentru uz profesional, folosind cartuse compatibile laser tiparesc pana la 2000 de pagini cu un singur cartus si avand o capacitate de stocare a hartiei de pana la 250 de coli.

In plus, aceste multifunctionale au o viteza de printare mult mai rapida, conferita de tehnologia laser. Pe de alta parte, multifunctionalele inkjet ofera o rezolutie superioara, pot primi si hartie foto, acceptand cartuse originale, dar si cartuse compatibile. O multifunctionala sh inkjet, de regula, ocupa mai putin spatiu la birou si are o greutate mai mica, putand fi transportata cu usurinta dintr-un birou in altul.

In momentul alegerii celei mai bune imprimante pentru activitatea utilizatorului, acesta trebuie sa tina cont de mai multe criterii. Formatul de tiparire este foarte important, precum si viteza de tiparire. Viteza indicata de producator nu este intotdeauna si cea realista in cazul produselor second hand, insa are valori apropiate. De asemenea, cumparatorii trebuie sa tina cont de tipurile de hartie compatibile, dar si de rezolutia de imprimare, exprimata in DPI. Cu cat valoarea DPI este mai mare, cu atat imaginea imprimata este mai clara.

Imprimanta second hand | multifunctionale sh | www.it-sh.ro

multifunctionale sh

Nu in ultimul rand, clientii trebuie sa tina cont si de capacitatea cartusului multifunctionalei, astfel incat sa nu fie nevoiti sa il schimbe foarte des, dar si de volumul lunar de tiparire si de conectarea la computer prin USB, Ethernet sau Wi-fi, inclusiv prin Bluetooth. Cele mai performante multifunctionale sh propuse de specialistii www.it-sh.ro au posiblitatea imprimarii de pe carduri de memorie, au un card LCD de control si permit imprimarea pe ambele parti.