Toti cei care intentioneaza sa-si puna un implant dentar in Bucuresti pentru a umple golurile din cavitatea bucala trebuie sa se informeze temeinic, inainte de a se lasa pe mana specialistilor de la https://plazadent.ro pentru ca totul sa fie mult mai usor. Este dovedit faptul ca pacientii reactioneaza mai bine la tratamentele care le sunt necesare atunci cand stiu la ce sa se astepte si ce trebuie sa faca medicii pentru a le oferi rezultatele dorite.

Implant dentar in Bucuresti: ce este si ce presupune?

Pentru inceput, viitorii pacienti trebuie sa stie despre implantul dentar ca este o solutie moderna prin care dintii lipsa pot fi inlocuiti cu unii artificiali. Mai exact, implanturile sunt reprezentate de bonturile protetice, care sunt aplicate in gingiile pacientilor, cu scopul de a crea radacini artificiale ce pot fi acoperite ulterior.

Datorita modului in care a evoluat medicina, oamenii au acum sansa de a avea din nou o dantura completa, indiferent de problemele cu care s-au confruntat pana in prezent.

Cat timp dureaza procedura de implantare?

Din punct de vedere temporal, medicii au nevoie de cel putin cateva luni pana cand implanturile sa fie gata. Totul incepe cu o consultatie clasica, in timpul careia specialistii pot afla cum este mai bine sa actioneze.

Ulterior, pacientii trebuie sa faca radiografii esentiale pentru realizarea tratamentelor, urmand ca abia apoi sa aiba loc implantarea propriu-zisa. Cavitatea bucala are nevoie de cel putin cateva saptamani pentru a se obisnui cu bonturile protetice, inainte sa fie aplicate coroanele care acopera implanturile. Durata tratamentelor poate varia, in functie de organismul fiecarui pacient.

Implant dentar in Bucuresti | PlazaDent.ro

implant dentar in Bucuresti

Avantaje

Persoanele care aleg sa-si puna un implant dentar in Bucuresti se pot bucura de o gama larga de avantaje atunci cand apeleaza la astfel de proceduri stomatologice. De exemplu, implanturile sunt mult mai rezistente, in comparatie cu protezele dentare, putand fi folosite si pana la 10 ani fara probleme.

Mai mult, implanturile sunt realizate din materiale biocompatibile, pentru a fi acceptate usor de organism si, in acelasi timp sunt lucrate cu grija de medicii specialisti!