Persoanele care au nevoie de un implant dentar in Bucuresti pentru a umple un gol din cavitatea bucala si pentru a avea din nou o dantura completa, sanatoasa si frumoasa trebuie sa se informeze cat mai bine inainte de a apela la un medic de specialitate, pentru a sti la ce sa se astepte. Este vorba despre o interventie moderna, care se poate realiza cu ajutorul unor aparate de ultima generatie si care nu dureaza foarte mult timp, dar care garanteaza pacientilor rezultate excelente pe termen lung!

Ce este un implant dentar in Bucuresti

Pentru inceput, indivizii trebuie sa stie ca un implant dentar in Bucuresti reprezinta o piesa din titan, care, de cele mai multe ori are forma unui surub si care deserveste drept inlocuitor pentru dintele lipsa. Plasarea implanturilor se poate face numai dupa ce locurile extractiilor s-au vindecat 100% si se realizeaza prin intermediul unor interventii chirurgicale care nu sunt complicate.

De exemplu, specialistii de la TwinDent.ro afirma ca interventiile necesare pentru implanturi pot fi comparate din punct de vedere al agresivitatii cu extractiile. Atunci cand suruburile se integreaza bine in os, doctorii ataseaza acestora piese metalice (bonturi protetice), pe deasupra carora plaseaza coroanele, puntile sau protezele care inlocuiesc efectele dintii lipsa.

Cine poate beneficia de implanturi?

In general, toate persoanele carora le lipsesc unul sau mai multi dinti pot beneficia de tratamentele cu implanturi dentare. Exista, insa si contraindicatii, de care viitorii pacienti trebuie sa stie. De exemplu, atunci cand adultii nu au cantitatea si calitatea osului-receptor corespunzatoare, doctorii nu pot lua actiunile care se impun. Mai mult, recomandat este ca indivizii ce sufera o stare generala mai putin buna din cauza bolilor pe care le au nu trebuie sa apeleze la implanturi, astfel incat medicamentele pe care si le administreze sa nu interfereze cu substantele care sunt necesare in timpul implanturilor.

Implant dentar in Bucuresti | Twindent.ro

implant dentar in Bucuresti

Cat dureaza interventia?

Pentru realizarea unui singur implant dentar, medicii lucreaza aproximativ o ora. In timpul procedurii, pacientii nu simt nimic, in afara de firele de sutura. Indivizii pot simti un usor disconfort local doar dupa circa 3 ore de la interventie, atunci cand efectele anestezicului incep sa dispara. Ulterior, perioada de vindecare poate dura intre 3 si 6 luni, in functie de cum reactioneaza organismul.

Adultii pot solicita mai multe informatii despre implanturi medicilor la care apeleaza, astfel incat sa stie cat mai multe detalii. Este important ca pacientii sa se simta confortabil si sa aiba incredere 100% in specialistii cu care colaboreaza.