Când vine vorba de sărbătorirea momentelor speciale din viața noastră, fiecare detaliu contează, iar alegerea tortului perfect devine o artă în sine.

eTorturi, cu o gamă variată de torturi de lux, se adresează celor care doresc să transforme fiecare eveniment într-o amintire de neuitat. În categoria “torturi de lux”, eTorturi oferă o selecție impresionantă de 139 de produse, fiecare fiind o capodoperă culinară menită să încânte simțurile.

  • Torturi in pasta de zahăr pentru fetițe și băieței

Pentru sărbătorile dedicate celor mici, eTorturi propune torturi în pasta de zahăr cu design-uri personalizate, care reflectă interesele și pasiunile copiilor. Fie că este vorba de un univers plin de prințese și castele magice pentru fetițe sau de aventuri spațiale pentru băieței, fiecare tort este creat cu grijă pentru a aduce zâmbete și bucurie.

  • Torturi pentru pasiuni

Pasionații de diverse hobby-uri și activități vor găsi, de asemenea, torturi de lux care să reflecte aceste interese. Fie că este vorba despre sport, muzică, artă sau orice altă pasiune, eTorturi reușește să captureze esența acestora în torturi personalizate, transformând fiecare eveniment într-o celebrare a individualității.

  • Torturi cu poza

Personalizarea merge și mai departe cu torturile care permit inserarea unei fotografii comestibile. Această opțiune adaugă un nivel suplimentar de intimitate și emoție evenimentelor, permițând gazdelor să împărtășească amintiri dragi sau momente semnificative prin intermediul desertului.

  • Torturi pentru nuntă

Nunta este fără îndoială unul dintre cele mai importante evenimente din viața unui cuplu, iar eTorturi.ro oferă o colecție de torturi de nuntă care stau la înălțimea așteptărilor. De la clasicul alb, până la design-uri moderne și inovatoare, fiecare tort este conceput pentru a completa tema și estetica nunții.

  • Torturi pentru adulți și botez

Evenimentele pentru adulți și ceremoniile de botez sunt, de asemenea, acoperite printr-o varietate de opțiuni. Fie că este vorba despre aniversări, petreceri surpriză sau celebrarea noului membru al familiei, torturile de lux sunt adaptate pentru a se potrivi cu orice ocazie.

  • Torturi speciale fără martipan și în frosting-cremă

Pentru cei care preferă alternative la martipan, eTorturi oferă torturi speciale fără martipan și în frosting-cremă, asigurând astfel că există opțiuni pentru toate gusturile. Aceste torturi sunt decorate cu eleganță și rafinament, fiind ideale pentru cei care caută gusturi subtile și texturi fine.

Torturi personalizate | eTorturi.ro

Torturi personalizate

  • Ateliere și cursuri

În plus, eTorturi extinde experiența culinară prin organizarea de ateliere și cursuri pentru copii și adulți. De la decorat briose și biscuiți, până la cursuri de pictură și cozonac, aceste activități sunt o oportunitate excelentă de a învăța și de a te bucura de arta cofetăriei.

Cu prețuri variind de la 50 Lei la peste 1000 Lei, eTorturi oferă opțiuni pentru toate bugetele, garantând că fiecare eveniment poate fi sărbătorit în stil și eleganță. Alegând un tort de lux de la eTorturi, fiecare moment special devine o amintire prețioasă, marcând cu adevărat ocazia într-un mod unic.