Tratamentul IPL pentru epilare definitiva este, intr-adevar asa eficient cum se spune? Sau ceara, vechea si dureroasa metoda de epilare este cea mai buna metoda de a scapa de parul nedorit? Pentru a afla care este cea mai buna metoda de epilare pentru dumneavoastra, este important sa cunoasteti cateva informatii despre fiecare metoda in parte. Echipa Joya Salon a pregatit un scurt ghid in acest sens!

Lama este ustensila cu care se aplica metoda clasica de indepartare a parului. Sigur, rasul este ieftin si nedureros, dar este nevoie de multa intretinere. Mai intai, este nevoie de gasiti lama potrivita, iar la fiecare 3 zile ar trebui sa repetati procedura. Este consumatoare de timp, iar daca nu devine o rutina, poate fi extrem de deranjanta.

O optiune sigura, usor mai placuta decat cea anterioara, este folosirea cremei epilatoare. Aceasta functioneaza prin dizolvarea firului de par de la suprafata pielii, astfel incat aceasta sa ramana neteda mai mult timp. Intrucat nu este implicata nicio masina de ras, va puteti lua adio de la taieturi sau iritatii. Dezavantajul? Ar trebui aplicata in fiecare saptamana!

Unele femei considera ca epilarea cu ceara, indiferent de zona, este o pedeapsa. Prin incalzire, ceara devine usor lichida, iar odata aplicata in zona cu par, aceasta se intareste. La indepartare, parul este smuls. Este considerata cea mai dureroasa metoda de epilare, insa si eficienta este mare. Parul va creste abia dupa 3-4 saptamani de la aplicare, iar firul va fi subtire si fin. Durerea scade in intensitate pe masura ce repetati aplicarile.

Epilatorul este un dispozitiv cu pensete mecanice care smulg parul nedorit. Este o metoda aproape la fel de eficienta ca si cea cu ceara, diferenta fiind ca poate fi aplicata cu succes acasa.

Epilare definitiva | joyasalon.ro

epilare definitiva

Tratamentul IPL foloseste lumina pulsata intermitenta pentru a indeparta parul nedorit. Lumina ucide foliculul si pentru un rezultat eficient sunt necesare aproximativ 8 sedinte. Cu toate ca exista aparate IPL ce pot fi achizitionate, cele mai eficiente rezultate le veti obtine la salon. Pentru sedinte de epilare definitiva, rezervati cu incredere o sedinta la Joya Salon. Tot aici, puteti face rezervari pentru tuns, masaj sau manichiura. In acest salon de manichiura din sector 1, puteti implini multe dorinte in ceea ce priveste ingrijirea corporala. Doar accesati joyasalon.ro pentru detalii!