Este foarte important ca toti pasagerii care aleg sa isi lase masina personala in parcarea aeroportului sa inteleaga care este diferenta dintre o parcare termen lung langa Otopeni si una pe termen scurt. Fie ca se vorbeste despre o parcare in aeroportul Otopeni sau despre o parcare privata, atentia calatorilor se focuseaza asupra termenului de parcare.

Aeroportul Henri Coanda se considera inca a fi principalul punct de legatura aerian cu restul lumii, fiind unul dintre cele mai importante aeroporturi din Romania. Park4Fly.ro este o firma privata ce ofera locuri de parcare in siguranta, supravegheate non stop. Multi dintre pasageri aleg aceasta parcare deoarece le ofera foarte multe avantaje la un pret accesibil.

Care este diferenta dintre o parcare termen lung langa Otopeni si o parcare termen scurt?

Atunci cand calatoria dureaza mai putin de o saptamana, se va opta bineinteles pentru o parcare pe termen scurt. De asemenea, pentru acest tip de parcare se opteaza si de catre cei care asteapta pe cineva sau aduc pe cineva la aeroport si este nevoie sa astepte cateva ore. In acest caz, se poate vorbi despre o parcare in aeroport si nu despre o parcare privata. Aici costurile de parcare se calculeaza pe ora/zi.

In ceea ce priveste o parcare pe termen lung, inseamna ca pasagerul respectiv va calatori pentru o perioada mai lunga de timp. Fiind o calatorie mai lunga, rezervarea trebuie facuta din timp, cu cateva zile inainte. Astfel pasagerii vor putea gasi loc liber pentru perioada in care isi doresc sa plece.

Parcare termen lung langa aeroport Bucuresti | Parcare termen lung langa Otopeni | Park4Fly.ro

parcare termen lung langa aeroport Bucuresti

Spre deosebire de preturile pentru o parcare termen lung langa aeroport Bucuresti, preturile pentru o parcare privata sunt cu 15-20% mai mici. Cei interesati, pot analiza toate beneficiile oferite de parcarea Park4Fly, spre exemplu. Pe site-ul lor vor gasi toate informatiile necesare, inclusiv tarifele. In cazul unei parcari private, este foarte important ca parcarea sa fie supravegheata, imprejmuita si luminata.

Cele mentionate sunt conditii importante pe care orice parcare pe termen lung trebuie sa le respecte. Exista si situatii in care calatoria se prelungeste. Nu este nici o problema! Cu un singur telefon, se poate prelungi rapid contractul.