Din ce in ce mai multi cititori descopera bucuria si placerea lecturarii unor carti vechi ieftine scrise de autori irlandezi. Fie ca isi aduc aminte de acestea de ST. Patrick’s Day sau atunci cand sunt pusi fata in fata cu unul din simbolurile reprezentative, cu un spiridus, un trifoi cu patru foi, cititorii se gandesc sa gaseasca romane irlandeze care sa le umple dupa-amiezile ploioase sau serile in care doresc pur si simplu sa stea linistiti.

Exemple de carti vechi ieftine recomandate cititorilor pasionati de lectura irlandeza

Din oferta celui mai renumit anticariat in Bucuresti ale caror rafturi virtuale sunt mereu pline de carti care pot fi comandate simplu, prin cateva click-uri direct de la adresa https://www.printrecarti.ro nu lipsesc cartile cu autori irlanezi. Chiar daca acestea au aparut cu un secol in urma, sunt inca de actualitate si abordeaza teme de actualitate.

Romanul Ulise scris de James Joyce are o vechime de aproape un secol in literatura internationala si reprezinta o capodopera prin modul de abordare al subiectului, facand referinte la Odiseea lui Homer. In ziua de azi, romanul este prezent in topul celor mai importante lucrari ale literaturii moderne. Cu un stil dificil si un mod ironic in care este portretizata societatea irlandeza, cu numeroase ghicitori si metafore incluse in roman, aceasta carte a fost si ramane un best seller.

O alta carte cu o vechime impresionanta, fiind lansata in anul 1890 este Portretul lui Dorian Gray scris de Oscar Wilde, aceasta fiind chiar si cea mai cunoscuta lucrare a sa. Portretul lui Dorian Gray a avut parte de o ecranizare impresionanta, insa romanul este mult mai complex prin atmosfera si intriga pe care o creeaza cititorului. Aceasta opera de arta poate fi cumparata acum, pentru un pret foarte accesibil, din oferta anticariatului online.

Carti vechi ieftine | Anticariat in Bucuresti | PrintreCarti.ro

anticariat in BucurestiIn alta ordine de idei, romanul Dracula scris de Bram Stocker este un best seller al tuturor timpurilor, in care autorul descrie cu lux de amanunte taramul lui Dracula, in care este conturata imaginea pe care occidentalii o aveau in vremurile de demult despre ceea ce se intampla in Transilvania.

Nu in ultimul rand, cititorii pasionati de fantasy vor fi foarte incantati sa descopere pe rafturile virtuale ale anticariatului si o alta carte de succes a unui autor irlandez, si anume Cronicile din Narnia- Leul, vrajitoarea si dulapul scrisa de C.S.Lewis, o carte care descrie un taram frumos si fermecat imaginat de autorul irlandez.