Unul din cele mai imbucuratoare anunturi pentru persoanele care au in pod sau acasa mobilier ce dateaza din perioada interbelica sau chiar mai vechi, dar este foarte bine intretinut si valoreaza foarte mult este cumpar mobilier vechi si apartine reprezentantilor amanetului Hqz.ro. Mobilierul vechi nu este cel cumparat pe perioada comunismului de parinti si de bunici, pastrat in casa, folosit si apoi in incercarea de a obtine un ban in plus, vandut reprezentantilor amanetului Hqz, ci este vorba despre mobilier mosternire de la bunica, strabunica, mobilier foarte vechi si bine intretinut, mobilier gasit in podul casei recent cumparate sau piese care au trecut din generatie in generatie.

Cat de valoroasa este mobila veche? Contacteaza personalul care a postat anuntul cumpar mobilier vechi si vei afla

In timp ce unele persoane ar putea crede ca unele piese de mobilier vechi sunt inutile, nu valoreaza foarte mult sau sunt bune de aruncat, nici macar de restaurat, altele stiu ca aceste piese de mobilier sunt mai valoroase chiar si decat o bijuterie din aur. O masuta sau o vitrina din lemn sculptat, o oglinda veche sau un birou pot costa cateva mii de lei.

Cine le cumpara? Reprezentantii celui mai cunoscut amanet antichitati din Bucuresti se ocupa cu achizitionarea de mobilier vechi in perfecta stare. Bineinteles, acesti specialisti urmeaza sa intretina mobilierul si in unele cazuri sa faca mici modificari sau restaurari ale acestuia. Care este profilul cumparatorilor de mobilier vechi? Cumparatorul de mobilier vechi este acea persoana care este pasionata de antichitati, acea persoana care stie ca o investitie trebuie facuta in functie de mai multe criterii, o persoana a carei locuinta sau al carei living arata intocmai ca in revistele de design interior de acum cateva zeci de ani.

Amanet antichitati din Bucuresti | Cumpar mobilier vechi | Hqz.ro

cumpar mobilier vechi

Cumparatorii de mobilier vechi fac aceasta investitie in primul rand pentru a-si completa colectia si in al doilea rand pentru a-si alimenta hobby-ul, pasiunea, pentru a se bucura de piese de mobilier care dateaza din vremuri in care calitatea si eleganta primau si in care dorinta si pasiunea pentru lux si pentru frumusete erau primordiale.

Cei care detin piese de mobilier vechi sunt indemnati sa ia legatura cu reprezentantii Hqz pentru a obtine un pret foarte bun pentru acestea, iar cei care sunt pasionati de colectionarea pieselor de mobilier vechi pot apela la aceeasi companie pentru a se bucura de cele mai bune oferte de pe piata in acest sens.