In sezonul cald, totul revine la viata, este vremea vacantelor si au loc evenimentele in aer liber, iar programarile intr-un salon de infrumusetare din sector 1, asa cum este Joya Salon, sunt un must pentru femeile care isi doresc sa arate bine si sa fie ingrijite. Exista nenumarate servicii puse la dispozitia doamnelor, iar in continuare femeile interesate de look-ul lor vor putea afla informatii despre trei dintre cele mai importante!

Mani-pedi intr-un salon de infrumusetare

Desi femeile isi pot face acasa manichiura si pedichiura, rezultatul final nu se poate compara cu cel obtinut intr-un salon in care lucreaza tehnicieni de unghii profesionisti. Mainile sunt cartea de vizita a doamnelor, care ar trebui sa apeleze la servicii de manichiura de doua-trei ori pe luna. In ceea ce priveste pedichiura, aceasta trebuie sa fie impecabila tot timpul, dar mai ales in sezonul cald, cand se poarta zilnic sandale sau pantofi cu varful descoperit. La Joya Salon, un salon de manichiura din sector 1, femeile pot opta pentru manichiura si pedichiura semi-permanenta, care rezista un timp indelungat.

Reimprospatarea coafurii

Ingrijirea podoabei capilare este foarte importanta pentru obtinerea unui aspect ingrijit si fara cusur. Daca a trecut ceva timp de la vopsirea radacinilor, este timpul ca doamnele sa isi faca o programare la salon, pentru a remedia situatia. De asemenea, femeile care simt nevoia unei schimbari pot incerca o culoare noua pentru par. De exemplu, in vara aceasta sunt in trend nuantele de blond cald. Femeile care isi doresc sa aiba parul lung nu trebuie sa astepte o vesnicie pana cand acesta creste, ci pot opta pentru aplicarea de extensii. Detalii despre toate aceste servicii pot fi gasite pe JoyaSalon.ro.

Salon de infrumusetare din sector 1 | salon de manichiura din sector 1 | JoyaSalon.ro

salon de infrumusetare din sector 1

Epilarea definitiva

Aceasta procedura scapa doamnele si domnisoarele de grija de a se epila tot timpul, folosind metode precum ceara, lama de ras sau crema. Pentru ceara, parul trebuie lasat sa creasca o perioada, ceea ce este aproape imposibil in timpul verii, cand este vremea purtarii rochiilor. Iar celelalte doua metode de epilare pot cauza iritatii si reprezinta o grija in plus. La Joya Salon, pentru epilarea definitiva se foloseste metoda SPL, o tehnologie noua, cu rezultate garantate, care se poate utiliza in siguranta chiar si in timpul verii.