Uita de grija transportului: alege o masina inchiriata!

Transportul in comun poate fi destul de inconfortabil, mai ales pentru persoanele active, care au intotdeauna ceva de facut. Cei care isi doresc sa se bucure de intimitate in timpul calatoriilor, fie ca acestea sunt pe termen scurt sau mai lung, au acum posibilitatea de a se bucura de serviciul de inchirieri masini din aeroport Otopeni, un serviciu fiabil, disponibil 24 din 24 de ore. Aceasta varianta este una moderna si eficienta, disponibila pentru publicul larg.

Rezervarea se poate face in doar cativa pasi

Rezervarea unui autoturism poate fi facuta foarte usor de catre soferii care vor sa se bucure de placerea de a conduce. Acestia pot accesa site-ul Inchirieri-masini.ro, acolo unde au la dispozitie un formular online pentru a descoperi pretul pe care l-ar putea plati, dar si numarul de telefon de la Serviciul Clienti, impreuna cu o adresa de e-mail.

Reprezentantii companiei de inchirieri sunt disponibili 24 din 24 de ore, fiind capabili sa ofere sugestii de autoturisme clientilor, in functie de nevoile acestora. Persoanele mai hotarate, care au luat o decizie in urma vizionarii modelelor din flota auto pot trimite pur si simplu un e-mail catre firma, e-mail in care sa mentioneze tipul de autoturism dorit, perioada in care masina le este necesara, dar si locul din care doresc sa o ridice.

Confort personal

Un alt motiv pentru care calatoriile sunt mai interesante cu masina, in detrimentul transportului in comun, este dat de confortul de care au parte atat conducatorii auto, cat si pasagerii. Nu este deloc placut sa calatoresti impreuna cu alte zeci sau chiar sute de oameni, sa astepti la coada pentru a urca in autobuz sau in tramvai, pentru ca apoi sa astepti iar pana cobori. Alegand masini inchiriate, soferii se pot bucura de linistea dorita sau pot asculta muzica preferata, in timp ce au discutii foarte placute cu cei dragi.

Inchirieri masini din aeroport Otopeni | inchirieri auto in Bucuresti | Inchirieri-masini.ro

inchirieri masini din aeroport Otopeni

Inchiriere pe termen scurt sau pe termem lung

In functie de nevoile personale, soferii pot avea nevoie de serviciul de inchirieri auto in Bucuresti atat pe termen scurt, cat si pe termen lung. Ambele variante sunt posibile, pentru ca reprezentantii firmei de inchirieri isi doresc sa ofere clientilor o experienta cat mai placuta. De exemplu, conducatorii auto care inca nu au masina, dar vor totusi sa se bucure de calatorii cat mai confortabile pot opta pentru varianta de a inchiria un autoturism pe termen lung, pe cand cei care au masini dar, din diferite motive, acestea sunt indisponibile, pot merge pe varianta unei inchirieri pentru doar cateva zile.