De ce este implantul dentar cea mai buna solutie pentru dintii lipsa?

Problemele cu lipsa dintilor pot fi rezolvate foarte eficient prin tratamentul cu implant dentar. Un implant este plasat direct in maxilar pentru a actiona ca o radacina artificiala a dintelui, deasupra caruia va fi aplicata o coroana dentara asemanatoare dintelui natural. Iata cateva motive scoase in evidenta de catre echipa medicala de la clinica stomatologica din sector 4, pentru care ar trebui sa apelati la implanturi dentare ca solutie de inlocuire a dintilor pierduti!

In primul rand, implanturile dentare sunt concepute pentru a ramane fixate intr-un loc, deoarece sunt ancorate ferm la nivelul osului maxilar. Acest lucru inseamna ca acestea nu-si pot schimba pozitia in gura si nici nu vor putea fi scoase pentru igienizare. Mai mult, implanturile nu afecteaza dintii vecini, ci dimpotriva, ii ajuta sa-si pastreze estetica naturala si frumoasa.

Implanturile sunt usor de curatat si intretinut, fiind necesara exact aceeasi rutina ca si in cazul dintilor naturali. Poate ca cel mai mare beneficiu al implanturilor dentare este acela ca previn deteriorarea oaselor, actionand ca inlocuitori pentru radacinile dintilor lipsa. Aceste implanturi protejeaza calitatea osului maxilar si opresc retragerea sa progresiva, ceea ce poate duce la o schimbare semnificativa a aspectului muschilor fetei, precum si la alte complicatii in viitor.

Implanturile dentare sunt realizate la comanda in functie de particularitatile fiecarui dinte care se doreste implantat. Stomatologul impreuna cu tehnicianul dentar vor lucra impreuna pentru a lua cele mai bune amprente si pentru a realiza un implant care sa imite cat mai bine dintii naturali.

Dintii naturali au rolul lor in stimularea osoasa, in vorbit, mestecat, dar si rol estetic. Odata cu pierderea lor sanatatea orala generala este afectata, insa implanturile dentare sunt solutia care functioneaza pentru a restabili functia normala a zambetului, astfel incat sa puteti manca, vorbi si zambi fara dificultati.

Implant dentar in Bucuresti | clinica stomatologica din sector 4 | implantologiesector4.ro

implant dentar in Bucuresti

Daca aveti nevoie de un implant dentar in Bucuresti sau chiar de mai multe, specialistii de la Clinica de Implantologie din sector 4 va pot oferi tot sprijinul de care aveti nevoie. Nu trebuie decat sa accesati implantologiesector4.ro pentru a alfa mai multe detalii si pentru programari. O discutie cu un specialist va va arata calea pe care trebuie sa o urmati cu privire la restabilirea zambetului natural si frumos!