Cine spune ca purtarea blanurilor este rezervata numai pentru lunile de iarna? In timp ce nu exista indoiala ca blana este cel mai popular element vestimentar atunci cand temperaturile scad, exista o multime de oportunitati de a purta haine de blana in fiecare zi a anului. Invatand cum sa purtati haine sau veste de blana intr-un mod creativ, veti descoperi cat de multe optiuni aveti. Mai jos veti descoperi cateva optiuni de a purta haine de blana in fiecare sezon al anului!

Tema principala a fiecarei primaveri este legata de culorile stralucitoare si vibrante. Florile si copacii infloresc si creeaza atat de multe culori diferite, iar o blana colorata s-ar potrivit perfect in acest decor plin de optimism. Zilele calde de primavata indeamna la purtarea accesoriilor de blana, cum ar fi posetele sau fularele, insa zilele reci ale acestui sezon sunt perfecte pentru o vesta din blana naturala.

Exista variante de a va exprima iubirea pentru blana si in timpul verii. Aveti posibilitatea de a alege o esarfa usoara cu insertii de blana pe care sa o folositi in serile racoroase. Mai nou, se poarta sabotii cu blana, iar o poseta cu insertii de blana sau alte mici accesorii, sunt perfecte pentru acest sezon.

Entuziastii hainelor de blana asteapta cu nerabdare ca temperaturile sa scada, deoarece asta inseamna ca pot incepe sa poarte adevaratele haine de blana. Atunci cand temperaturile devin mai reci, posibilitatile de a purta haine si veste de blana sunt mult mai multe. Toamna este, de asemenea, un moment perfect pentru a restiliza o blana veche si combinarea ei intr-o multime de tinute.

Nimic nu este mai bun intr-o zi geroasa de iarna decat o haina calduroasa de blana. Este dificil sa gasiti ceva mai calduros si potrivit acestui sezon, insa alegand o haina de blana, sigur nu veti da gres. Avand in garderoba jachete, veste, paltoane si alte accesorii de blana, veti arata intotdeauna minunat si va veti simti confortabil indiferent de cat de scazute sunt temperaturile.

Haine de blana la super-preturi!

Haine de blana

Daca ati prins curaj sa achizitionati haine de blana pentru femei, accesati www.carolinadesign.ro si alegeti haina potrivita. Daca nu doriti sa comandati online, puteti vizita magazinele fizice Carolina Design din Timisoara!