Atunci cand livingul este spatios, o canapea extensibila este cea mai buna alegere. Aceasta piesa de mobilier presupune o varianta buna si atunci cand se doreste gazduirea oaspetilor. Canapelele extensibile sunt foarte prietenoase si confortabile. Casa Eduard pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de modele ce merita analizate. Alegerea unei canapele extensibile poate fi putin dificila, insa daca se stabilesc inca de la inceput cele mai importante criterii de alegere, atunci procesul se simplifica.

Canapea extensibila: top 4 criterii importante de alegere

Dimensiunea este un criteriu foarte important in alegerea unei canapele extensibile. Pe site-ul CasaEduard.ro clientii pot analiza canapele cu doua sau mai multe locuri. Depinde foarte mult de cat de spatios este livingul. Dupa ce se alege dimensiunea, se va analiza forma. Sunt disponibile canapele clasice, coltare si canapele in forma de U. Care forma se potriveste cel mai bine livingului? Majoritatea clientilor care dispun de un living spatios opteaza pentru canapelele in forma de U.

Unii oameni achizitioneaza o canapea extensibila pentru utilizari ocazionale, iar altii o achizitioneaza pentru a o folosi zilnic pe post de pat. Daca se doreste o canapea extensibila ce urmeaza a fi folosita drept pat, atunci clientii trebuie sa se asigure ca primesc un nivel ridicat de confort si sprijin.

Incaperea pentru care se achizitioneaza o canapea extensibila presupune un alt criteriu important, deoarece, in functie de ea se va alege un anumit stil. Casa Eduard recomanda achizitionarea unei canapele care sa se potriveasca incaperii si scopului.

Canapea extensibila | canapele ieftine | CasaEduard.ro

canapea extensibila

Mecanismul de deschidere si inchidere a canapelei este, de asemenea, o prioritate la verificarea calitatii, deoarece influenteaza modul de utilizare a canapelei. Cu un mecanism premium, piesa de mobilier ar trebui sa fie capabila sa se transforme dintr-o canapea intr-un pat si inapoi cu un efort minim de fiecare data, iar un sistem cu o calitate slaba ar putea sa se defecteze destul de repede si sa impiedice acest lucru.

In concluzie se poate spune ca alegerea unei canapele extensibile necesita o deosebita atentie, deoarece este piesa de mobilier centrala din orice incapere.