Cine nu isi doreste un zambet precum cel al actorilor de la Hollywood? Vestea buna este ca se poate! Evolutia medicinei, a tehnologiei si imbunatatirea tehnicilor de lucru au condus la proceduri medicale care se desfasoara rapid si cu rezultate excelente si in domeniul stomatologiei. Practic, in ziua de astazi, poti obtine un implant dentar in Bucuresti chiar si intr-o singura zi.

Implantul dentar, o solutie pentru cei care si-au pierdut dintii naturali

Pierderea unuia sau a mai multor dinti reprezinta o sursa de stres si de frustrare pentru persoana in cauza. Aceasta ajunge sa se demoralizeze de fiecare data cand se uita in oglinda, cand musca/mesteca alimentele sau in timpul vorbirii. Astfel ca este nevoie, de urgenta, de o vizita la o clinica stomatologica. La PlazaDent.ro exista echipamente de ultima generatie si personal supercalificat, cu multa experienta, astfel incat tratamentele stomatologice sa fie unele premium.

Implantul dentar este o piesa din metal care se fixeaza in osul mandibulei sau al maxilarului. Tinand locul unei foste radacini, pe el se poate fixa un bont protetic peste care se asaza coroana, puntea sau proteza dentara, cu scopul de a inlocui dintele sau dintii care lipsesc. De cele mai multe ori, implanturile sunt realizare din titan.

Cui se recomanda implantul dentar

Implanturile se adreseaza oricarui pacient care au unul sau mai multi dinti lipsa, indiferent daca sunt tineri sau persoane in varsta. Prezenta la o clinica dentara Bucuresti este absolut esentiala, pentru ca fiecare caz se trateaza in functie de particularitatile sale. In cadru unei consultatii, stomatologul examineaza cu atentie cavitatea bucala si poate solicita o radiografie pentru a vedea in amanunt despre ce este vorba. In functie de ce descopera, va stabili ce tip de implant dentar este recomandat.

Implant dentar in Bucuresti | clinica dentara Bucuresti | PlazaDent.ro

Implant dentar in Bucuresti

In unele cazuri, inainte de implantarea propriu-zisa se pot solicita chiar si analize de sange, mai ales in cazul in care exista afectiuni precum: boli ale sangelui, diabet sau afectiuni ale tesutului osos.

Procedura nu este una dureroasa deoarece este utilizat anestezic local. Un mic disconfort poate aparea dupa 3 ore, odata cu incetarea efectului anesteiei, dar administrarea unor analgezice sau antiinflamatoare va avea un efect rapid in eliminarea durerii.