Dupa ce marile magazine incep sa fie aprovizionate cu ultimele tendinte in materie de bijuterii ale sezonului primavara- vara 2020, pasionatele de fashion trebuie sa le treaca in revista pe toata pentru a vedea care sunt accesoriile lipsa din garderoba. In acest an, designerii s-au jucat cu pietre pretioase colorate, cu piese de marimi supradimensionate, dar si cu singur cercel, tendinte care dovedesc ca uneori viata este cu adevarat distractiva si trebuie traita din plin.

Top 5 piese in tendinte in materie de bijuterii
  • Bijuteriile coloratefemeile ar trebui sa uite in acest sezon de bijuteriile din aur si argint, pentru ca designerii au adus o explozie de culoare pentru primavara anului 2020. Au aparut piese florale stralucitoare si margele la Ulla Johnson, pietre pretioase la Brandon Maxwell, dar si combinatii nepotrivite de culori la Marc Jacobs si Ports 1961. Important este ca femeile sa se simta bine in pielea lor si sa nu uite sa se joaca cu tinuta si sa fie uneori si copilaroase. Cand vine vorba de culoare, cel putin la bijuterii, femeilor nu trebuie sa le fie teama sa amestece pietrele si metalele. Cu cat combinatia este mai neobisnuita, cu atat va fi mai usor de asortat cu piesele vestimentare din garderoba.
  • Un singur cercel – Cerceii merg solo in sezonul primavara – vara, acest trend a dominat podiumurile de moda de la Prabal Gurung la Tibi si Marc Jacobs. Cheia pentru a avea un aspect desprins parca din revistele de moda? Alegerea unui cercel care devine in sine o piesa statement si care reuseste sa spuna o poveste.
  • Lanturile supradimensionate – Lanturile au devenit tot mai mari in acest sezon si se poarta in diverse combinatii stilistice. Brandon Maxwell, spre exemplu, a folosit in timpul prezentarii sale versiuni strălucitoare supradimensionate, in timp ce Zimmermann a combinat colierele cu margele.
  • Perlelesunt un must have pentru primavara anului 2020. Materialul clasic a aparut pe podium in aproape toate formele sale – de la cercei cu o singura picatura la coliere stratificate si chiar ca element decorativ pentru podoabele pentru cap de la Khaite.
  • Cerceii rotunzi – nu au iesit niciodata din trend, insa anul acesta se vor purta mai mult decat inainte. Proenza, spre exemplu, a folosit o varietate de cerceri rotunzi – grosi, aurii si cu doua cercuri pentru un plus de volum, in timp ce designeri precum Oscar de la Renta au explorat aspectul mare folosind diferite materiale.