Trucuri pentru pastrarea culorii unui par vopsit

Tocmai ati parasit salonul cu un par proaspat vopsit si va simtiti uimitor? Inarmata cu un nou aspect fabulos, sunteti gata sa cuceriti lumea pas cu pas alaturi de un puternic sentiment de incredere. Cu toate acestea, daca experiementati pentru prima data un vopsit ombre sau vopsit balayage in Bucuresti sau optati pentru alt tip de vopsit, parul atins de culoare va necesita un tip special de ingrijire pentru a ramane puternic, luminos si frumos intre vizitele la salon.

Lupta impotriva unui par uscat si care se rupe usor incepe chiar de cand parasiti scaunul hair stilistului. Pentru a preveni decolorarea nedorita a parului, este esential sa folositi un toner de par. Acesta poate ajuta la mentinerea culorii, impiedicand decolorarea. De asemenea, acesta contribuie in ceea ce priveste suplimentarea stralucirii si functioneaza pentru a echilibra nivelului pH-ului parului, cel care, de fapt, ofera parului sanatate si vigoare.

Cand vine vorba de ingrijirea parului vopsit si pastrarea culorii, este important sa alegeti un sampon si un balsam care sa intareasca atat firul de par, cat sa mentina si tonul culorii. Acordati atentie etichetei samponului si alegeti unul fara sulfati, deoarece acestea afecteaza culoarea si elimina uleiurile naturale. Incercati sa utilizati un sampon si un balsam fara sulfati pentru a va mentinea culoarea parului. Exista optiuni excelente pentru toate tipurile de par, trebuie doar sa le gasiti pe cele potrivite.

Desi dusurile calde sunt reconfortante pentru multe doamne, nu sunt chiar foarte grozave pentru culoarea parului. Atunci cand parul este spalat cu apa fierbinte, cuticula parului se deschide, permitand culorii sa se diminueze. Pentru a preveni acest aspect, incercat sa samponati usor si sa clatiti cu apa de maxim 38 de grade Celsius.

Vopsit ombre sau vopsit balayage in Bucuresti | salon pentru vopsit ombre freestylebeauty.ro

vopsit balayage in Bucuresti

Spalarea parului in fiecare zi este ceva de evitat daca doriti ca vopseaua sa reziste mai mult. Nu numai ca indepartati uleiurile naturale care hidrateaza si pastreaza o culoare proaspata a parului, dar spalati putin din vopsea de fiecare data cand samponati parul. Incercati sa va spalati parul la fiecare doua zile sau doar de 2-3 ori pe saptamana pentru a va mentine culoarea.

Un salon pentru vopsit ombre este Free Style Beauty din Bucuresti. Oricand doriti o reimprospatare a parului, nu trebuie decat sa accesati freestylebeauty.ro si sa va programati pentru o sesiune de rasfat!