Multe dintre doamne si domnisoare se gandesc sa isi faca o programare la un salon pentru vopsit Ombre. Parul ombre a devenit o coafura dorita de toate femeile. Nu este doar un stil care arata intr-adevar grozav, dar este si destul de usor de executat.

Si, pe deasupra, presupune o intretinere foarte simpla. In ziua de azi poate exista un numar mare de stiluri de par, dar se poate opta oricand pentru un stil ombre, datorita calitatilor sale ademenitoare.

Clientele care au parul ondulat sau drept pot gasi cu usurinta un Ombre care li se potriveste cel mai bine. Poate arata sofisticat si elegant daca se alege un stil subtil sau dramatic si indraznet daca se utilizeaza culori stralucitoare care ies in evidenta.

De ce sa mergi la un salon pentru vopsit Ombre?

In primul rand, arata la moda fara a avea o intretinere ridicata. De asemenea, face ca varfurile parului sa para mai groase, ascunzand orice varfuri deteriorate. Face parul sa arate mai dimensional si mai voluminos. De asemenea, ofera clientei prospetime si intinerire. Deoarece culorile – si substantele chimice care vin cu el – nu ajung la nivelul scalpului atunci cand se realizeaza un ombre, este un stil de colorare a parului mai sigur decat cel total.

In functie de aspectul dorit, de culoarea naturala a parului si de textura parului, clientele trebuie sa se decida asupra culorii parului ombre. Daca sunt in cautarea unui aspect dramatic, atunci se vor face radacinile parului mai intunecate cu o nuanta sau doua si se va deschide culoarea varfurilor parului. Estomparea trebuie sa arate natural.

Salon pentru vopsit Ombre | Vopsit balayage în Bucuresti | FreeStyleBeauty.ro

salon pentru vopsit Ombre

Cele ce sunt in cautarea unui ombre mai natural, pot pastra culoarea naturala a radacinii parului. Daca se pastreaza culoarea naturala a parului nu se recomanda optarea pentru un ombre foarte deschis. Parul cu doua tonuri, cu contrast ridicat arata nefiresc.

Exista femei care opteaza pentru un vopsit balayage în Bucuresti. Intr-adevar sunt doua tehnici asemanatoare, insa cine le cunoaste cu adevarat stie ce le diferentiaza. Pentru mai multe detalii, clientele pot vizita site-ul FreeStyleBeauty.ro.