Forma coltarului de living este foarte importanta pentru ca influenteaza gradul de confort pe care il resimt utilizatorii si modul cum se va amenaja living-ul. Se poate alege intre un coltar sub forma de L, coltar in U, coltar modular sau coltar reclinat. Toate aceste forme vin in varianta fixa sau extensibila.

Diversitatea coltarelor de living

Coltarul in L este cel mai popular model. Acesta are in dreapta sau in stanga canapelei o latura mai lunga, tip sezlong. Astfel, utilizatorul poate sta confortabil, la fel ca intr-un pat. Daca persoana vrea sa fie practica si sa il aseze cum vrea ea in living, va alege un coltar in L cu latura reversibila. Acest tip va permite mutarea sezlongului coltarului in stanga sau in dreapta, in functie de nevoie.

Coltarul in U este foarte confortabil pentru ca are extensie atat pe dreapta, cat si pe stanga. Faptul ca are ambele laturi disponibile pentru a fi utilizate pe post de pat, il face preferatul familiilor.

Coltarul modular este foarte practic pentru ca va permite organizarea si aranjarea coltarului dupa bunul plac, tinand cont de nevoi. Acesta este format din mai multe parti, care se pot schimba intre ele. Coltarele modulare pentru living sunt de obicei destul de mari, fiind portivite pentru un living spatios.

Coltarul reclinat presupune existenta unor sectiuni, de fapt a unor scaune in coltar, ale caror spatare se dau pe spate, iar scaunele se muta usor spre inainte.

Coltare de living | canapea extensibila cu 2 locuri | CasaEduard.ro

coltare de living

Dimensiunea potrivita conteaza mult

Pentru a determina dimensiunea coltarului pentru living trebuie luate in vedere dimensiunile living-ului si numarul de persoane care vor sta pe coltar in acelasi timp. Pentru a fi eficient si util, acesta trebuie sa se incadreze perfect in living si sa fie suficient de spatios. Cel mai intalnit coltar pentru living este coltarul de 4 persoane, dar se regaseste foarte des si canapeaua extensibila cu 2 locuri.

Prin intermediul site-ului CasaEduard.ro se poate alege un coltar extensibil, care va va oferi un plus de confort si de eleganta.