Schimbarea anvelopelor trebuie sa se faca intr-un cadru specializat, intr-un service auto autorizat

In ultimii ani, conducatorii auto au invatat sa puna mare accent pe schimbarea anvelopelor inainte de sezonul rece, dar si inainte de venirea vremii calde. Schimbul de anvelope este necesar de doua ori pe an si trebuie realizat in cadrul unei vulcanizari specializate. Sunt si situatii in care un service auto multimarca poate oferi servicii de vulcanizare, atat de necesare si de utile pentru conducatori auto de toate varstele, cu sau fara prea multa experienta pe sosea, insa care stiu ca anvelopele bune pot face diferenta dintre un accident auto si evitarea acestuia.

Cei care au nevoie de servicii de reparatii auto in Bucuresti pot opta si pentru schimbarea anvelopelor in acest tip de centru. Pe site-ul Nordgarage.ro, reprezentantii service-ului auto autorizat isi prezinta oferta completa de servicii.

Cum procedeaza specialistii pentru schimbarea anvelopelor?

Specialistii care ofera servicii de vulcanizare in cadrul service-ului auto Nord Garage stiu exact ce au de facut, iar clientii pot alege sa le urmareasca miscarile, sa stea langa ei sau sa se intoarca atunci cand masina este gata echipata de iarna sau de vreme calda.

Primul pas este ridicarea masinii in mod corespunzator, fara a produce daune, dupa care specialistii scot prezoanele sau piulitele cu pistolul pneumatic, pentru a nu zgaria jantele in zona gaurilor in care intra prezoanele. Specialistii vor continua prin scoaterea rotilor, fara a indoi protectia de tabla si discul de frana si fara a produce pagube, vor verifica valvele pentru ca, daca sunt crapate, aerul poate sa iasa din anvelopa in mod constant.

Dupa scoaterea cauciucurilor de vara, spre exemplu, se pun cele de iarna. Specialistii se asigura ca este folosita pasta de etansare pe ambele parti ale cauciucului, nu doar pe una, aceasta avand rol de lubrifiere si de curatare, astfel incat anvelopa sa alunece bine pana in buza jantei. Se acorda o mare importanta sensului de rotatie al anvelopelor, conform semnelor de pe peretele lateral.

Reparatii auto in Bucuresti | service auto multimarca | service auto autorizat | Nordgarage.ro

reparatii auto in Bucuresti

Echilibrarea rotilor este una dintre cele mai importante interventii la nivelul anvelopelor. Specialistii Nord Garage folosesc plumbi noi si se asigura ca totul este montat ca la carte. Inainte de montarea rotii pe masina, specialistii pun vaselina intre butuc si janta, pentru a evita lipirea acesteia de butuc.