Aceste reguli Feng Shui contribuie la obtinerea unui spatiu armonios in care energia chi poate circula intr-un mod pozitiv. In acest scop, mici modificari in decorarea sau orientarea mobilierului camerei pot avea un impact pozitiv asupra confortului si bunastarii fiecaruia.

Feng Shui inseamna mai mult decat cateva modificari pentru a imbunatati decorul casei Dimpotriva, este o arta ancestrala care are ca obiectiv principal, echilibrul si armonia in diferitele spatii ale casei.

Feng Shui inseamna „vant si apa”. Este o arta antica chineza bazata pe teoria ca fiecare om trebuie sa ocupe spatiile caminului, intr-un mod constient si armonios. In acest fel, armonia poate fi transmisa oamenilor, imbunatatindu-le starea de spirit si bunastarea.

Cele cinci elemente ale Feng Shui

Chi se exprima prin elementele: apa, foc, pamant, metal si lemn. Deci trebuie sa se combine elementele si obiectele acestor caracteristici pentru a obtine armonia potrivita in casa.

De exemplu, se poate include un acvariu in sufragerie pentru a include elementul de apa. In plus, se pot pune unul sau mai multe ghivece de flori, astfel incat sa se includa si lemnul.

O iluminare buna va simboliza prezenta focului in camera.

Anumite obiecte decorative (argint, aur etc.) vor asigura metalul. In cele din urma, se poate include si pamantul cu cateva obiecte din lut.

Importanta intrarii in casa

Intrarea in casa este intrarea in chi. Este punctul de intrare pentru tot ceea ce este negativ si pozitiv, asa ca trebuie sa i se acorde o atentie deosebita.

In acest sens, persoanele trebuie sa includa elemente de bun venit la intrare. Prin urmare, este ideal sa se plaseze plante si flori sau fotografii de familie.

Patul din dormitor

Odihna este importanta. Din acest motiv, amplasarea patului intr-un dormitor este fundamentala, deoarece va permite chi-ului sa curga intr-un mod pozitiv permitand o odihna adecvata.

In primul rand, patul trebuie sa fie situat cat mai departe de usa dormitorului. In plus, este important sa nu existe lampi mari sau ventilatoare deasupra patului. Acest lucru ar putea fi inteles ca o amenintare.

Pe de alta parte, daca exista oglinzi in camera, este recomandat sa se aseze astfel incat persoana care doarme sa nu se reflecte. In cele din urma, patul nu trebuie aliniat cu usa.