Foarte multi oameni raspund astazi la anuntul de tipul “cumpar carti pentru anticariat” pentru a-si vinde cartile vechi din biblioteca, pe care nu le mai folosesc. Printre acestia se numara foarte multi studenti, care in timpul anilor de facultate isi achizitioneaza carti pentru diverse materii. La finalul studiilor, cartile nu mai sunt folosite, asa ca studentii aleg sa le vanda catre Anticariat Carti. Se considera a fi o idee foarte buna, mai ales ca in urma vanzarii se castiga sume frumoase de bani. Pe site-ul Anticariat-Carti.com sunt oferite toate detaliile despre vanzarea cartilor.

Cumpar carti pentru anticariat” – cel mai des intalnit anunt

Destul de des, proprietarii de carti raspund la anuntul anticariatului “cumpar carti vechi”. Echipa de evaluatori de la Anticariat Carti va veni la domiciliul proprietarilor care doresc sa isi vanda cartile. Le vor analiza si vor oferi o suma. Starea cartilor este foarte importanta pentru ei. Cartile nu trebuie sa aiba coperti deteriorate sau pagini lipsa.

Cumpar carti pentru anticariat | cumpar carti vechi | Anticariat-Carti.com

cumpar carti pentru anticariat

Pe langa starea cartilor, pretul depinde si de alte criterii, cum ar fi: numarul de exemplare la momentul respectiv, titlul si autorul carti. Cu cat autorul cartii este mai apreciat si solicitat de public, cu atat pretul cartii va fi unul mai mare. Anticariat Carti achizitioneaza carti din orice domeniu, cum ar fi: enciclopedii, carti istorice, carti de dragoste, politiste, dictionare, enciclopedii sau lucrari de referinte. Toate acestea sunt foarte bine platite daca se prezinta intr-o stare buna. Anticariatul achizitioneaza atat carti vechi, cat si carti noi, insa bine de stiut este faptul ca o carte veche este mult mai scumpa decat una noua.

Echipa de evaluatori de la Anticariat Carti ofera proprietarilor de carti cateva sfaturi in ceea ce priveste ingrijirea cartilor. Acestea trebuie ferite de umezeala, razele soarelui si caldura. De asemenea, la un anumit interval de timp, cartile trebuie sterse de praf. Se recomanda pastrarea lor in cutii, in spatii racoroase. Daca nu sunt expuse la caldura, umezeala si razele soarelui, durata de viata a cartilor va fi una foarte mare. Altfel, acestea se vor deteriora rapid.