Cumparam carti la kilogram” este un anunt des intalnit pe site-urile anticariatelor. Unul dintre acestea este Achizitii-Carti, care cumpara carti vechi, dar si noi, atat de la persoane fizice, cat si de la persoane juridice, edituri si tipografii. Motivele pentru care se apeleaza des la serviciile anticariatului Achizitii-Carti sunt diverse.

Doua dintre cele mai intalnite presupun dorinta eliberarii bibliotecii si pregatirea ei pentru gazduirea unor noi volume si nevoia de bani. Intotdeauna o urgenta financiara va fi rezolvata mult mai repede daca se apeleaza la serviciile unui anticariat si nu la un imprumut bancar, care dureaza mai mult timp si necesita o multime de documente.

Pentru mai multe detalii despre intreg procesul, care este unul foarte simplu, proprietarii de carti pot accesa site-ul anticariatului Achizitii-Carti.ro. Echipa de consultanti va oferi toate detaliile importante si va sta la dispozitia tuturor celor interesati.

Daca ai raspuns la anuntul de tip „cumparam carti la kilogram”, ai facut cea mai buna alegere!

Anticariatul se considera a fi una dintre cele mai convenabile variante atunci cand se doreste vanzarea cartilor. Este foarte important de retinut faptul ca Achizitii-Carti achizitioneaza carti din orice domeniu, spre exemplu carti politiste, carti de dragoste, bibliografii, enciclopedii, dictionare in limbi straine, atlase, carti istorice si multe altele.

Cumparam carti la kilogram | Cumpar carti la domiciliu | Achizitii-Carti.ro

cumparam carti la kilogram

Sumele de bani obtinute in urma vanzarii cartilor catre anticariat sunt destul de mari, deoarece echipa de specialistii de la Achizitii-Carti ofera preturi foarte bune. Important este ca starea cartilor sa fie una buna. Evaluarea cartilor si plata se vor face pe loc.

Vanzarea cartilor catre anticariat nu presupune nici un efort!

Toti proprietarii de carti care doresc sa isi vanda cartile catre anticariat trebuie doar sa contacteze Achizitii-Carti. Simplu, nu? Odata ce anticariatul a fost contactat, se va stabili o zi in care echipa de specialisti sa vina gratuit la domiciliu pentru a analiza cartile oferite spre vanzare. Foarte multi proprietari de carti raspund la anuntul „cumpar carti la domiciliu” al anticariatului Achizitii-Carti, fiind foarte multumiti de serviciile primite.