Este oficial! Sezonul estival a inceput! Soarele straluceste, valurile imbie la scaldat; in sfarsit, este timpul pentru o sesiune de vitamina D atat de necesara bunei functionari a organismului.

Pentru urmatoarea evadare pe plaja, la piscina sau pur si simplu pentru o distractie la soare, femeile trebuie sa se asigure ca au in geanta cateva produse de beauty, indispensabile acestei perioade.

Top 7 produse must have

  • Crema cu protectie solara – este o necesitate absoluta in fiecare zi, dar mai ales atunci cand se planuieste o expunere prelungita la soare. Femeile pot preveni deteriorarea pielii si pot evita arsurile solare aplicand o cantitate generoasa de crema cu un factor de protectie ridicat.

Este important ca protectia solara sa fie reaplicata la fiecare 2 ore. Pentru fata se recomanda folosirea unei creme special formulata deoarece cremele pentru corp pot fi prea grase;

  • Tratament de protectie pentru par – nu doar pielea trebuie protejata, ci si parul. Un protector termic poate intari, conditiona si pregati parul pentru expunerea la soare toata ziua

  • Balsamul multifuncional nu numai ca va mentine buzele hidratate, dar va fi la indemana si in cazul arsurilor solare minore, eruptiilor cutanate, frecarilor sau muscaturilor de insecte. Fara doar si poate, este un produs ce nu trebuie sa lipseasca din nicio geanta pentru plaja.

  • Crema nuantatoare este o alternativa a fondului de ten oferind un aspect natural, fara o acoperire mult prea mare. Un astfel de produs reuseste sa uniformizeze nuanta pielii, liniile si porii acoperind zonele cu imperfectiuni, cum ar fi roseata, hiperpigmentarea sau cicatricile. Alegerea ideala trebuie sa includa un SPF cu spectru larg pentru a proteja pielea de efectele daunatoare ale soarelui.

  • Rimelul rezistent la apa completeaza imaginea naturala fara prea mare efort, iar femeile nu trebuie sa isi faca griji daca intra in apa sau daca transpira. La revedere, ochi de raton!

  • Agrafe – indiferent daca se merge pe relaxare sau pe inot, ultimul lucru de care doamnele si domnisoarele au nevoie este sa le intre parul in ochi sau sa le cada pe fara. Asadar, este recomandat sa se asigure ca au mereu la indemana agrafe pentru orice eventualitate.

  • Servetele demachiante sunt ideale pentru o curatare rapida inainte de reaplicarea cremei de plaja. Servetelele vor indeparta orice urma de nisip sau transpiratie prevennd astfel eruptiile.