Atat varstnicii, adultii, cat si copiii se pot confrunta cu probleme locomotorii din diverse motive: accidentari, pierderea mobilitatii din cauza afectiunilor severe si puternice etc. In astfel de cazuri, cadrele de mers se dovedesc a fi de-a dreptul utile pentru recapatarea independentei in timpul deplasarii. Nimeni nu isi doreste sa se simta neputincios si, mai ales, sa depinda de persoanele din jur, situatie in care un astfel de dispozitiv de recuperare medicala este excelent.

Greutatea maxima suportata

Inainte de achizitie, cumparatorul trebuie sa se asigure ca produsul are o greutate maxima generoasa, astfel incat sa ii ofere pacientului stabilitatea necesara. Acelasi criteriu se aplica si in cazul unui fotoliu rulant, care este conceput sa sustina toata greutatea pacientului.

Pliabil sau fix?

Putini achizitori iau in considerare acest aspect, insa cadrul de mers pliabil se dovedeste a fi o optiune mult mai eficienta decat cel fix, datorita faptului ca este mult mai usor de depozitat in diverse locuri. De asemenea, este si usor de transportat cu autoturismul, ocupand putin spatiu. Multumita celor de la TesaMedical.ro, dispozitivele de recuperare ca fotoliul rulant sau cadrul de mers sunt de o rezistenta ridicata, venind la pachet cu multiple functii.

Pe roti sau fara?

Un alt criteriu de care trebuie sa se tina cont este reprezentat de gradul de mobilitate a pacientului. Daca problema de care sufera ii permite o mobilitate redusa, cel mai bine ar fi sa se achizitioneze un cadru pe roti, care permite o deplasare fara efort.

Cadre de mers | fotoliu rulant | TesaMedical.ro

Cadre de mers

Afectiunea este permanenta sau temporara?

Tot inainte de achizitia dispozitivului de recuperare trebuie sa se stabileasca si conditia afectiunii – daca este permanenta sau nu. In cazul unei probleme permanente, se sugereaza achizitionarea unui cadru rezistent, usor de folosit si ergonomic. De asemenea, exista si modele concepute cu scaun, prin intermediul caruia pacientii se pot odihni atunci cand parcurg distante mari si obosesc.

Tesa Medical se afla in topul cumparatorilor de dispozitive de recuperare, dar si medicale, datorita aparaturilor de calitate care se afla in oferta. Cine vrea sa cumpere un cadru de mers de la acest magazin online nu va ramane dezamagit.