Unele formulari pot pune dificultati in identificarea corecta a intentiei autorului, iar acest lucru se intampla si in ceea ce priveste unele referinte la activitatea de anticariat. Anunturile de genul „cumpar carti in regim anticariat” sunt tot mai des intalnite, dar unii dintre cei care le citesc nu stiu ce anume se urmareste prin intermediul acestor anunturi si cum le pot fi ele de ajutor.

Raspunsul la aceste nelamuriri va fi oferit in cadrul articolului de fata, unde pot fi gasite informatii despre activitatea de achizitii carti a anticariatelor si de ce ar trebui oamenii sa apeleze la aceasta.

Ce doresc anticariatele sa transmita prin anuntul „cumpar carti in regim anticariat”?

Una dintre activitatile desfasurate de anticariate este aceea de achizitii carti, prin intermediul careia urmaresc sa isi dezvolte propria colectie de volume, din punct de vedere al cantitatii, dar si al varietatii. Drept urmare, unele dintre anunturi pot fi formulate si in alte moduri, ca de exemplu „cumpar carti de orice fel”.

De aceea, prin intermediul anunturilor folosite pentru promovarea acesteia se doreste o precizare cat mai exacta a ceea ce cauta. In cazul de fata, anticariatele evidentiaza faptul ca volumele pe care doresc sa le cumpere sunt pentru un anticariat, adica sunt second-hand.

De ce ar trebui oamenii sa raspunda acestor anunturi?

Anticariatele care cumpara carti se adreseaza tuturor celor care au carti in biblioteca pe care nu le mai citesc si de care isi doresc sa scape. In acest fel se poate obtine mai mult spatiu in casa, dar si o suma de bani, uneori chiar importanta.

Cumpar carti in regim anticariat | cumpar carti de orice fel | Anticariat-Carti.com

Cumpar carti in regim anticariat

Unul dintre anticariatele care si-au dezvoltat aceasta ramura de activitate este Anticariat-Carti.com, care cumpara carti din toate domeniile, indiferent de anul aparitiei acestora. In plus, are si un program flexibil, fiind disponibil si seara, dupa ora 19, sau in weekend, pentru ca oricine are nevoie sa poata apela la serviciile sale.

Altfel spus, anticariatele doresc sa ofer cat mai multe informatii cititorilor prin intermediul anunturilor promovate, astfel incat acestia sa poata stii despre ce fel de activitate este vorba si sa apeleze la ea cu incredere.