Un implant dentar in Bucuresti este des solicitat. Foarte multi oameni care isi pierd dintii, aleg cu incredere aceasta procedura in cadrul clinicii Elveto Dent, o clinica stomatologica din sector 2. Elveto Dent gazduieste o echipa de medici cu o vasta experienta in acest domeniu, reusind de fiecare data sa ofere rezultate impecabile si sa multumeasca pe deplin pacientii.

Un implant dentar nu este o procedura complicata. Reprezinta una dintre cele mai bune solutii atunci cand vine vorba de inlocuirea dintilor. Se prezinta sub forma unor suruburi din titan, care se insereaza in osul maxilarului si inlocuiesc astfel radacinile dintilor cazuti. Pe site-ul clinicii Elveto-Dent.ro sunt prezentate si preturile aferente acestei proceduri.

In ce consta un implant dentar?

Aceasta este intrebarea care ii macina destul de des pe cei ce urmeaza sa faca aceasta interventie. Procedura este una simpla si consta in 4 etape. Prima etapa presupune consultatia. Medicii trebuie sa stie cat mai multe informatii despre istoricul medical al pacientului. De asemenea, in functie de problema dentara, pacientul va afla si care este costul procedurii. Implantul dentar se va comporta la fel ca un dinte normal.

In ceea ce priveste cea de-a doua etapa, aceasta presupune realizarea unor analize de sange. In acest fel, medicul va putea observa daca organismul este apt pentru aceasta procedura. Analizele reprezinta una dintre cele mai importante etape. Foarte multe persoane care isi doresc sa isi faca un implant dentar nu sunt apte pentru aceasta procedura.

Clinica stomatologica din sector 2 | Implant dentar in Bucuresti | Elveto-Dent.ro

clinica stomatologica din sector 2

A treia etapa se refera la asanarea cavitatii bucale, ceea ce inseamna o igienizare amanuntita a acesteia. Este foarte important sa fie indepartate toate bacteriile si microbii patogeni.

Ultima etapa presupune interventia in sine si anume introducerea implantului in osul maxilarului. Dupa ce surubul este introdus, se va pune bontul si apoi coroana dentara. Procedura de implant dentar va fi complet nedureroasa, asa ca toti cei care urmeaza sa faca aceasta procedura nu trebuie sa se ingrijoreze.