Desi pasiunea generala pentru carti se afla in declin, tot mai exista cititori care aduna zeci de carti de-a lungul timpului carora nu le mai pot gasi o utilitate. Fie ca nu le-au placut sau nu sunt genul de persoane care sa mai practice a doua lectura, cartile intr-o cantitate mult prea mare pot oferi o imagine de-a dreptul sufocanta pentru o biblioteca.

Din fericire, exista o multime de anticariate care posteaza pe internet anunturi de tipul „cumpar carti pentru anticariat” cu scopul de a gasi persoane interesate sa-si vanda cartile pe care le au acasa. Principalele carti care sunt de un real interes pentru anticariate sunt mentionate mai jos.

  1. Zece negri mititei”, Agatha Christie

Agatha Christie are un talent narativ exceptional, care il determina pe cititor sa stea cu sufletul la gura. Acelasi lucru se intampla si in cartea „Zece negri mititei”, in care fiecare personaj are un rol esential in aflarea adevarului scris in ultimele pagini. Cei care au o astfel de carte in biblioteca, pot lua in considerare anunturile de tipul „cumpar carti Bucuresti” pentru a-si vinde la sume generoase de bani exemplarele.

  1. Sa ucizi o pasare cantatoare”, Harper Lee

In cadrul romanului se abordeaza subiecte problematice, cum ar fi rasismul, educatia si chiar rasismul. Harper Lee a ales sa exploreze problemele moralitatii, cufudandu-se in filozofie. Scopul cartii este sa dezlege enigma conform careia omul este fundamental rau sau bun. Autoarea reuseste sa ajunga la inima tuturor cititorilor, apeland la latura lor emotionala prin subiectele abordate.

Cumpar carti pentru anticariat | cumpar carti Bucuresti | Achizitii-Carti.ro

Cumpar carti pentru anticariat

  1. Minunata lume noua”, Aldous Huxley

Distopia „Minunata lume noua” abordeaza ideea unei societati care traieste in teroare. Conform cartii, in toata lumea exista un singur stat (Statele Unite ale Lumii), avand ca deviza „Comunitate, Identitate, Stabilitate”. In ceea ce ii priveste pe oameni, acestia sunt impartiti in mai multe clase sociale: Alfa, Beta, Gama, Delta, Epsilon. Cei care au aceste 3 carti in biblioteca, isi pot indrepta atentia catre Achizitii-Carti.ro pentru a le vinde in conditii sigure.

Cu alte cuvinte, anticariatele sunt locurile catre care o multime de carti pot fi vandute fara nicio problema, rapid si eficient.