Gadgeturi de vacanta

In sezonul estival oamenii obisnuiesc sa isi ia un concediu sau o vacanta si sa plece la munte sau la mare, sa se relaxeze si sa se destinda alaturi de cei dragi. Insa din bagajele de vacanta nu trebuie sa lipseasca nu numai hainele si accesoriile potrivite ci si gadgeturile. Acestea pot include un GPS, un incarcator extern iar lista poate continua. Gadgeturile ii ajuta pe cei care merg in concedii sa nu se rataceasca, sa poata ajunge mai repede intr-un anumit punct al unui oras necunoscut, sa se pregateasca asa cum se cuvine pentru festivalul preferat, etc.

Ce gadgeturi de vacanta merita sa luati cu voi

De cativa ani a aparut valiza Bluesmart, o valiza inteligenta care nu se rataceste, fiind dotata cu GPS. Aceasta poate fi cumparata pentru 300 de euro si este o investitie potrivita pentru ca poate fi controlata gratie unei aplicatii pe smartphone. Valiza poate incarca chiar telefonul smart, aceasta avand inclus un power bank de mare capacitate, capabil sa incarce bateria de 5 poate chiar si 6 ori a telefonului. Aceasta valiza are in dotare si un cantar pentru ca utilizatorul sa nu plateasca taxe suplimentare sau sa ii fie refuzat bagajul in aeroport si este dotata cu un lacat digital ce poate fi accesat de proprietar.

De asemenea, din bagajul de vacanta nu trebuie sa lipseasca o baterie externa solara, power bank-ul, un must have pentru utilizatorii de smartphone. Pentru ca autonomia nu este punctul forte al smartphone-urilor moderne iar numarul mare de aplicatii determina descarcarea acesteia in doar cateva ore de utilizare, calatorul va avea nevoie de un astfel de dispozitiv pentru a nu ramane intr-o asemenea situatie neplacuta.

Printre accesoriile care nu trebuie uitate acasa ci puse in bagajul de calatorie se numara si boxele portabile, pentru serile plictisitoare sau pentru noptile petrecute pe plaja cand oamenii simt nevoia de distractie, buna dispozitie si de muzica non-stop. Boxele se conecteaza la orice telefon smart prin bluetooth si au o autonomie de pana la 18 ore de functionare.