Nu conteaza care este evenimentul pe care o persoana se decide sa-l celebreze alaturi de cei dragi, pentru ca exista un desert potrivit pentru orice ocazie.

Chiar daca toata lumea stie ca tortul clasic este cel in forma rotunda, cu compozitie din ciocolata si multa frisca pe deasupra, bunatatile din ziua de astazi vin in numeroase forme, culori si arome.

La cofetaria online eTorturi, utilizatorii vor gasi o varietate de modele, de la torturi pentru zile de nastere, la torturi pentru nunta, botez, majorat etc.

Clientii nu vor avea doar optiunea sa aleaga greutatea si compozitia desertului, ci si care va fi mesajul de pe tort. Totusi, ei trebuie sa tina minte ca la produsele artistice exista posibilitatea ca greutatea totala sa difere de cea selectata.

Iata ce modele vei putea gasi pe eTorturi!

Indiferent de categoria pe care se decid sa o exploreze, utilizatorii care acceseaza cofetaria online eTorturi.ro vor fi intampinati cu cele mai creative modele de deserturi pe care le-au vazut vreodata, de la torturi cu personaje din desene animate si animalute, la concepte abstracte, toate insotite de o explozie de culori. Numeroasele arome nici nu mai intra in discutie.

eTorturi | Cofetarie cu livrare la domiciliu | eTorturi.ro

eTorturi

Pentru a alege tortul potrivit, o persoana trebuie sa se gandeasca, mai intai de toate, la evenimentul la care urmeaza sa fie folosit.

In functie de acest aspect, se vor orienta catre categoria in cauza, de unde vor alege un tort cat mai interesant. Daca e vorba de o zi de nastere, personalitatea sarbatoritului va avea un rol esential in procesul de alegere.

Cum vei putea obtine desertul pe care ti-l doresti de la eTorturi?

Fiind o cofetarie cu livrare la domiciliu, procesul prin care sa plaseaza o comanda va fi cat se poate de simplu, asa ca oricine il poate face.

Clientii vor selecta tortul pe care si-l doresc, alaturi de toate caracteristicile pe care trebuie sa le indeplineasca si isi vor completa datele personale, astfel incat desertul sa ajunga la petrecerea careia ii este destinat.

In concluzie, tortul potrivit poate transforma orice eveniment intr-un moment cu adevarat special, atat pentru sarbatorit, cat si pentru invitati.