Intretinerea curtii si a gradinii presupune o serie de activitati precum toaletarea plantelor, afanarea solului, indepartarea buruienilor, curatarea si tunderea gazonului.

Pentru ca aceste actiuni sa fie simplificate, se folosesc diverse unelte si echipamente destinate gradinaritului, cum ar fi motocoasa de umar sau masini de tuns iarba.

Ingrijirea gospodariei se poate transforma intr-un hobby, mai ales daca suprafata de lucru este una mica sau medie. Multe persoane se relaxeaza plantand flori si ingrijind arborii, deoarece aceste activitati nu mai implica depunerea unui nivel mare de efort si devin placute datorita tehnologiilor moderne.

Motocoasa – echipamentul ideal pentru intretinerea eficienta a spatiilor verzi

O prima unealta care nu ar trebui sa lipseasca din dotarea unui gradinar sau agricultor este motocoasa. Ruris.ro aduce in atentia persoanelor care se ocupa de ingrijirea unei gradini o colectie diversificata de motocoase usor de utilizat, cu un consum avantajos.

Motocoasa de umar | Masina de tuns gazon | Ruris.ro

motocoasa de umar

Acestea pot fi intrebuintate in activitati precum nivelarea arbustilor sau a gazonului, curatarea peluzei, intretinerea spatiului verde, indepartarea buruienilor si defrisarea arbustilor.

Masina de taiat iarba – aparatul care simplifica ingrijirea gazonului

O masina de tuns gazonul este unealta cu ajutorul careia gazonul isi pastreaza aspectul ingrijit si amenajat. Fie ca este vorba despre un teren mare sau unul de dimensiuni mici, masina de tuns iarba se poate dovedi a fi un echipament esential pentru ingrijirea sa, deoarece nu implica un efort fizic considerabil si contribuie la economisirea de timp in taierea ierbii.

Motoferastraul – unealta care transforma toaletarea copacilor intr-o sarcina simpla

In magazia unui gospodar pasionat se mai gaseste si un motoferastrau. Aplicatiile acestuia sunt multiple, iar in timpul sezonului cald poate fi utilizat pentru curatarea pomilor, dar si pentru constructii diverse din gospodarie sau lucrari de amenajare, cum ar fi decorarea gardului viu.

Deci, colectia de unelte a unei persoane care se ocupa de ingrijirea curtii si a gradinii poate fi completata de o motocoasa, un motoferastrau si o masina de tuns iarba.

Magazinele partenere Ruris prezinta un catalog variat de echipamente si utilaje din aceste categorii, avand caracteristici superioare si functii moderne.