Tot mai multe persoane aleg sa cumpere laptopuri refurbished, deoarece reprezinta o solutie eficienta, rapida si accesibila la pret. Daca utilizatorul achizitioneaza un laptop reconditionat, va putea beneficia de performanta ridicata la un pret foarte avantajos.

De ce sunt avantajoase laptopurile refurbished?

Aceste tipuri de laptopuri functioneaza la acelasi nivel cu unul nou-nout, avand un nivel ridicat de performanta, datorita constructiei solide. Chiar daca dispozitivele au mai fost folosite in trecut de catre alte persoane, asta nu inseamna ca sunt depasite din punctul de vedere al puterii. Exista un numar mare de distribuitori care ofera optiunea de a “customiza” dispozitivul in functie de preferintele proprii, inlocuind anumite componente.

De asemenea, acestea constituie un impact minim asupra mediului, reducandu-se in acest fel deseurile electrice. Acumulatorii litiu-ion, aluminiul, plasticul si sticla folosite pentru fabricarea laptopurilor vor fi reconditionate si refolosite.

Ce sunt laptopurile refurbished?

Precum calculatoarele refurbished, aceste dispozitive au mai fost utilizate inainte, iar apoi verificate si reconditionate cu grija de catre echipa IT. Firma sau magazinul respectiv, cum este IT-SH scot la vanzare produsele dupa ce au fost remediate eventualele defectiuni si dupa ce au fost inlocuite piesele nefunctionale. Trebuie mentionat faptul ca pretul stabilit va fi mult mai accesibil decat cel initial al aceluiasi produs.

Laptopuri refurbished | Calculatoare refurbished | It-Sh.ro

calculatoare refurbished

Laptopurile de acest tip vin cu sistem de operare reinstalat si cu memoria goala. Este posibil sa existe mici urme de uzura pe carcasa laptopului, insa majoritatea magazinelor IT asigura ca aceste defecte nu vor afecta in vreun fel performanta si ca nu vor fi neplacute din punct de vedere estetic.

Pentru a face parte din categoria de refurbished, aceste dispozitive trebuie sa fie produse de brand cunoscut si apreciat in domeniu (Lenovo, HP, Dell etc.), sa fie incluse in categoria generatiilor noi de laptopuri si sa corespunda tuturor normelor de calitatate in ceea ce priveste functionalitatea si aspectul.

Cei care doresc sa achizitioneze laptopuri, calculatoare refurbished sau alte dispozitive cu un grad mic de uzura, de foarte multe ori insesizabil, pot apela cu incredere la It-Sh.ro, magazin cu echipamente IT de inalta calitate si accesibile ca pret.