Programele de fidelizare sunt o parte importanta a comertului cu amanuntul sau in restaurantele si cafenelele din zilele noastre. In folosirea acestor programe este vorba de experienta clientilor care ar trebui sa fie una minunata. Locatia dumneavoastra ar trebui sa fie atat de primitoare incat oamenii sa-si doreasca sa se intoarca din nou si din nou. Si asa incepe marea aventura a fidelitatii si loialitatii care trebuie neaparat rasplatita!

Beneficiile unui program de fidelizare

Cardurile si programele de fidelizare nu sunt o idee noua. Sigur ati intalnit oferte de genul ”cumperi X si primesti Y”. Este destul de simplu, dar este ceea ce ii face pe oameni sa se intoarca. Orice expert va spune ca este mult mai usor sa mentineti vechii clienti decat sa gasiti altii noi, deci iata un motiv de a implementa astfel de programe. Cum faceti acest lucru? Utilizand baza de date a clientilor pe care ii aveti deja. La debutul unui program de fidelizare, oamenii va ofera adresa de e-mail si numarul de telefon, informatii pretioase pentru a le trimite mesaje cu ofertele avute.

Pentru a stoca toate informatiile despre client aveti nevoie de un program special, nu puteti face acest lucru in format creion-hartie pentru ca ar dura o vesnicie sa gestionati un asemenea volum de informatii. Exista o multime de variante de soft pentru restaurant care nu doar ca usureaza preluarea si gestionarea comenzilor, insa pot fi folosite si cu scopul de a atrage sau mentine clientii vechi.

Case de marcat in Galati | soft pentru restaurant | casedemarcat.eu

soft pentru restaurant

Daca in urma demersurilor facute in ceea ce priveste fidelizarea clientilor, ati obtinut rezultate multumitoare, nu trebuie decat sa repetati actiunea in acelasi mod sau intr-o varianta imbunatatita. Poate ca multi nu vor intra in jocul fidelizarii pe care l-ati propus, dar asta nu inseamna ca trebuie sa renuntati, ci sa continuati prin a propune ofertele curente unui numar cat mai mare de oameni.

Sustinere in acest sens puteti primi de la AttoSoft, o companie care vinde nu doar cantare electronice si case de marcat in Galati si Bucuresti, ci ofera si posibilitatea consultantei de specialitate in ceea ce priveste programele software adaptate pentru magazine, restaurante si cafenele. Puteti vedea despre ce este vorba accesand CaseDeMarcat.ro!