Pentru ca din ce in ce mai multi oameni aleg sa conduca masini de inchiriat in Timisoara cu motorizare Diesel, care pana nu demult erau privite cu destul de multa reticenta de catre cumparatori, dar si de catre cei care inchiriau, specialistii explica adevaratele motive care stau in spatele unei asemenea decizii. Motoarele diesel sunt din ce in ce mai apreciate si acest lucru se observa in cererea clientilor companiei TimisoaraRentaCar.ro.

Masini de inchiriat in Timisoara cu motorizare Diesel – o noua moda?

Cu siguranta ca alegerea unui autoturism cu motorizare Diesel din oferta companiei care se ocupa de asigurarea serviciilor rent a car in Timisoara nu este un simplu moft, ci o necesitate. Preferinta pentru motorul Diesel este explicata de catre specialisti pentru simplul fapt ca masinile cu motoare Diesel nu mai sunt murdare si nici zgomotoase, motorina avand un nivel foarte redus de sulf, iar masinile sunt mult mai silentioase si nu mai scot atat de mult fum.

In plus, masinile cu motorizare Diesel au si mai multa putere, oferind un cuplu mai bun. Statisticile arata ca germanii folosesc mult mai mult masinile pe motorina, decat cele pe benzina si opteaza pentru motorizarea Diesel. Aceste masini se devalorizeaza mai greu si isi pastreaza valoarea intacta chiar si dupa 2 ani de utilizare, datorita consumului redus si ofertei mai mici a motoarelor Diesel pe piata.

Desi motorina este un combustibil mult mai costisitor decat benzina, aceasta este mai eficienta din punct de vedere energetic si consumul este mult mai mic. Statiile de alimentare pentru masinile pe benzina se adreseaza si masinilor pe motorina, iar solutia de inchiriere se va dovedi mult mai avantajoasa pe termen lung.

Rent a car in Timisoara | Masini de inchiriat in Timisoara | TimisoaraRentaCar.ro

masini de inchiriat in Timisoara

Inainte de a inchiria o masina cu motorizare Diesel este important ca potentialii clienti sa ia in calcul si mediul in care vor conduce masina. Un astfel de autoturism se preteaza drumurilor lungi in mediul extra-urban, unde consumul este mai scazut, dar poate fi folosit si in orase. Persoanele care calatoresc frecvent pe distante lungi in scopuri personale, reprezentantii companiilor care au nevoie de o flota auto adecvata pentru angajati isi pot indrepta atentia catre masinile cu motor Diesel.

Nu in ultimul rand, motoarele Diesel sunt mult mai eficiente pe timp de iarna, iar acest lucru le propulseaza in topul preferintelor clientilor in ceea ce priveste serviciile de inchirieri auto.