Cele mai multe solicitari ale serviciilor de tractari auto in sector 1, la compania AloTractari, vin din partea conducatorilor auto care au masini second hand, dar nu sunt exclusi nici cei care conduc masini noi. Masinile second hand sunt de cele mai multe ori supuse reparatiilor pentru ca au foarte multi kilometri rulati. Piata masinilor second hand a “explodat” in ultimii ani, dar multe dintre acestea vin cu un “bagaj” mare de probleme si de dezavantaje.

Ce probleme pun masinile la mana a doua si cand sunt serviciile de tractari auto cu adevarat necesare?

Masinile la mana a doua sunt uneori adevarate chilipiruri. De multe ori, masina la mana a doua poate costa foarte putin, iar acest lucru nu este echivalent si cu calitatea. O masina second hand este mult mai ieftina decat una noua, dar este si mai supusa necesitatii reparatiilor sau interventiei specialistilor in asistenta rutiera.

Totodata, o masinile second hand sunt avantajoase pentru ca in cazul in care soferii sunt obligati sa apeleze la serviciile de tractari, pot fi duse oriunde, in orice atelier de reparatii, iar banii pentru manopera vor fi solicitati intr-o suma mai mica.

Tractari auto in sector 1 | asistenta rutiera | AloTractari.ro

tractari auto in sector 1

O masina noua, in schimb, are o garantie mai mare, in functie de oferta fiecarui dealer in parte, este moderna si are tehnologii noi, consumul este mai mic datorita reglementarilor de noxe si capacitatii cilindrice si este mai sigura pe sosele. De asemenea, masina noua poate fi achitata in leasing, iar masinile comandate pot fi personalizate in ce mod isi doresc conducatorii auto.

Fara doar si poate, conducatorii auto de masini second hand vor avea nevoie mai mult de numarul de telefon ale unei companii de tractari, disponibil in mediul online pe site-ul AloTractari.ro, decat conducatorii auto de masini noi.