Vanzatorii de carti vechi si mai noi sunt cei care iau in calcul lichidarea bibliotecii sau vanzarea cartilor primite mostenire o data cu o casa, vanzarea cartilor care nu mai prezinta interes pentru membrii familiei, iar lista de motive poate continua, sustin persoanele specializate care se ocupa de achizitii carti.

Practic, oamenii isi vand cartile din mai multe cauze, fie pentru a obtine bani, pentru a elibera biblioteca, pentru a nu le arunca la gunoi, pentru a lasa alte persoane pasionate de un anumit domeniu sa se bucure de ele. Primul lucru pe care acestia trebuie sa il faca este sa apeleze la specialisti care se ocupa de achizitii carti si sa lase totul sa decurga asa cum specialistii sunt instruiti sa o faca.

Cine sunt vanzatorii de carti? Care sunt motivele pentru a chema specialistii in achizitii carti?

Vanzatorii de carti sunt oameni simpli, oameni care au in biblioteca foarte multe carti pe care nu le mai citesc si nu le mai rasfoiesc de ani de zile, dar si oameni care au primit mostenire o casa si in podul sau in beciul acesteia au gasit saci plini cu carti. Dupa ce au ales volumele mai valoroase, acestia pot sa le vanda pe cele care nu le sunt de folos.

De asemenea, vanzatorii de carti vechi sunt si acele persoane care apeleaza la specialistii Anticariat-carti.com deoarece doresc sa faca o curatenie generala sau chiar sa faca ceva reamenajari prin locuinta si pentru a face acest lucru au nevoie de eliminarea cartilor din biblioteca, pentru a face loc unei biblioteci noi sau unor carti noi.

Achizitii carti | Anticariat-carti.com

achizitii carti

Vanzarea de carti si obtinerea unor venituri suplimentare

Totodata, vanzatorii de carti vechi sunt si oamenii care au nevoie de bani si cauta anunturi cu ajutorul carora sa isi vanda cartile din biblioteca pentru a face rost de un ban in plus si pentru a nu fi nevoiti sa mai apeleze la imprumuturi la rude, la prieteni sau la casele de amanet. Nu in ultimul rand, un alt motiv pentru care oamenii isi vand cartile este acela ca nu doresc sa ajunga la groapa de gunoi sau pe foc.

Cartile reprezinta un bun de valoare, de aceea oamenii trebuie sa le aprecieze si sa ii lase si pe altii sa se bucure de informatiile pe care le gasesc in interiorul cartilor, daca lor nu le mai sunt de folos.