Cafenelele sunt caracterizate de servicii rapide si de o mare varietate de produse oferite. Cum pentru bautorii de cafea din ziua de azi, este foarte important sa poata alege laptele potrivit pentru cafea si sa poata selecta diverse adaosuri – siropuri de cafea, frisca, inghetata – un software pentru cafenea va contribui la fidelizarea acestora, datorita serviciilor de calitate primite.

Un program de fidelizare bine pus la punct este absolut necesar pentru acest tip de unitate. Multi clienti cumpara cafea zilnic, asa ca posibilitatea de a castiga puncte si reduceri ceea ce ii va determina sa viziteze si mai mult o anumita cafenea.

De ce este nevoie pentru a atinge obiectivele in mod eficient?

Software personalizat pentru cafenele, care permite optimizarea serviciilor pentru clienti si cresterea profitului mediu din incasari, va oferi totodata si multe alte beneficii, care vor contribui la cresterea si dezvoltarea afacerii.

  • Imbunatatirea serviciului cu clientii

O functie foarte importanta a cafenelei este capacitatea de a vinde atat la masa, cat si la pachet. In ambele cazuri, eficienta serviciilor si capacitatea de a minimiza erorile sunt importante. Acesta este motivul pentru care software-ul de la CasedeMarcat.eu permite comandarea de la masa cu ajutorul tabletelor.

  • Promotii si sfaturi

Un astfel de software ofera posibilitatea programarii si implementarii automate a promotiilor. Acest lucru inseamna ca personalul nu trebuie sa le caute, ci apar automat pe ecran. Oferirea de produse suplimentare, ca parte a unei promotii sau reduceri, creste valoarea bonului mediu si imbunatateste satisfactia clientilor.

In plus, functionalitatea extinsa a programelor de loialitate, care utilizeaza diferite tipuri de carduri si coduri, permite calcularea rapida a reducerii. Tocmai de aceea, cei care cauta case de marcat in Bucuresti trebuie sa aleaga si un soft potrivit.

Software pentru cafenea | case de marcat in Bucuresti | CasedeMarcat.eu

software pentru cafenea

  • Decontare rapida si precisa a nivelului stocurilor

Din cauza schimbarilor frecvente in compozitia produsului finit de catre client, cafenelele au o mare problema in ceea ce priveste reglarea si recapitularea nivelului stocurilor. Pentru a facilita munca intregului personal, software-ul ofera posibilitati extinse pentru schimbul de adaosuri si ingrediente, permitand in acelasi timp scoaterea corecta a acestora din depozit si facturarea fara probleme. Cu aceste functii, posibilitatea de eroare este redusa la minimum, ceea ce duce la un control precis al produselor din stoc.