Cu totii iubesc un parfum de dama arabesc deosebit, de calitate. Si cu totii incearca sa isi investeasca o suma din economi pentru a cumpara o sticluta de parfum persistent, cu o aroma pe placul lor.

Parfumul este cadoul perfect atunci cand nu stii ce sa ofer, este ceea ce ofera oamenilor un plus de incredere. De multe ori, personalitatea oamenilor poate fi identificata in functie de parfumul pe care il poarta.

Cu toate astea, in conditiile in care exista o multime de marci de parfumuri, cu totii cumpara produse originale? Sau sunt vulnerabili pietei de parfumuri contrafacute?

Pirateria este o piata care s-a dezvoltat la scara larga, iar moda este din pacate expusa. Gentile, pantofii, produsele cosmetice si chiar parfumurile, toate pot pacali oamenii. De aceea, specialistii pun la dispozitie 4 sfaturi in functie de care oamenii pot deosebi un parfum fals de unul original.

4 modalitati in care clientii pot identifica un parfum de dama arabesc fals

  • Persistenta si fixarea lichidului slabe

Desi unele parfumuri false reusesc sa obtina exact acelasi miros precum cel original, persistenta nu este aceeasi. De asemenea, lichidul nu se fixeaza bine pe piele si lasa un aspect gras.

Atunci cand doamnele aleg parfumuri arabesti de dama, ar trebui sa le testeze anterior pentru a se asigura ca opteaza pentru cele originale. In acest fel, vor afla cum se simt parfumurile pe pielea lor si cat persista.

  • Parfumul fals creeaza o spuma

Parfumul fals creeaza o spuma atunci cand este agitat. Un parfum original creeaza cu greu aceasta spuma si nu persista mult timp. Asadar, la testarea parfumului, acesta ar trebui agitat pret de 2-3 secunde pentru a-i testa calitatea.

  • Lipsa codurilor si a numerelor de serie

Un parfum autentic vine cu un cod de bare in exteriorul cutiei sale si are un numar de serie gravat pe sticla, aratand si locul in care a fost fabricat.

Parfumuri arabesti de dama | Parfum de dama arabesc | Me.ro

parfumuri arabesti de dama

  • Ambalaj de slaba calitate

Unele produse copiata sunt vandute in recipiente din carton de slaba calitate si adesea au modificari in tiparirea lor. Brand-urile originale plaseaza in interiorul ambalajului o constructie speciala pentru a se asigura ca sticla nu se misca dintr-o parte in alta. Ambalajul din cartonul rezistent, de calitate are numarul de serie inscriptionat, ori logo-ul specific producatorului.

Cumparaturile online sunt la indemana tuturor si o multime de oameni prefera procedeze astfel, in detrimentul deplasarii la magazine. De aceea, Me.ro vine in ajutorul celor care sunt in cautare de parfumuri originale. Cu doar un click, parfumul preferat va ajunge chiar la usa clientului in cateva zile.