Orice companie isi doreste sa isi creasca veniturile. Acesta este un obiectiv major, care defineste fiecare companie in parte. In conditiile economice si financiare actuale, cei mai multi manageri incearca sa reduca o parte din costuri, insa, totodata, sa impulsioneze vanzarile in mod continuu.

Gratie celor mai eficiente sisteme ERP, oferite de compania Attosoft, al carei sediu online se afla la adresa attosoft.ro , aceste obiective pot fi atinse. Sistemele ERP Romania contribuie la imbunatatirea procesului de vanzare a companiei, la cresterea satisfactiei clientilor si a productivitatii angajatilor.

Metode de crestere a veniturilor gratie unui sistem ERP

Alegerea unui sistem ERP poate contribui la imbunatatirea procesului de vanzare a companiei, la cresterea satisfactiei clientilor si a productivitatii angajatilor, eficientizand activitatea business-ului. In timp ce unele activitati au ca obiectiv buna functionare a anumitor departamente, activitatea de vanzare priveste intreaga organizatie.

Procesele de vanzare eficiente presupun coordonarea departamentelor pentru a obtine raspunsul dorit si pentru o viteza mai mare de reactie, aceste aspecte contribuind la atingerea obiectivului comun – si anume de obtinere a unor venituri constante si ridicate.

Sistemul ERP online va facilita comunicarea intre oameni, intre puncte de lucru si departamente, va oferi acces la informatii de ultim moment si la indicatori de performanta corelati, asigurand disponibilitatea datelor despre stocuri, preturi, furnizori si clienti in timp real. De asemenea, sistemele ERP definesc si aplica automat politicile comerciale, ofera posibilitatea de a stabili limite de credit pentrufiecare client in parte, precum si posibilitatea de a stabili termene de plata si optiunea de a restrictiona vanzarea catre anumiti clienti, in cazul depasirii acestei limite.

Sistemul ERP poate gestiona diviziile de vanzare, poate realiza segmentarea fortei de vanzari pe divizii, fiecarui departament fiindu-i atribuite produse din portofoliu in mod echilibrat. Pentru gestionarea relatiei comerciale cu un partener nu foarte implicat in ceea ce se desfasoara prin unul sau mai multe canale de vanzare, sistemul ERP se va dovedi de un mare ajutor.

ERP Romania | sisteme ERP | attosoft.ro

ERP Romania

Nu in ultimul rand, sistemul ERP va ajuta la motivarea corespunzatoare a personalului si la obtinerea unor rezultate satisfacatoare in acest sens. Sistemul ERP este folosit pentru a stabili o politica transparenta de acordare a bonusurilor, bazata pe volumul vanzarilor, pe distributia acestora, pe volumul incasarilor si pe termenele de plata. Sistemul ERP va creste si productivitatea echipelor de pe teren, incluzand functionalitati de merchandising si asigurand pozitionarea corecta a produselor la raft.