Perna ortopedica are o multime de beneficii asupra sanatatii, de la asigurarea unei pozitii corespunzatoare a coloanei vertebrale in timpul somnului, pana la imbunatatirea circulatiei sangelui. Aceasta contribuie la obtinerea unui somn calitativ si asigura o odihna completa utilizatorilor.

O pozitie neadecvata a coloanei in timpul somnului genereaza aparitia durerii de spate si a tensiunii in zona gatului. In mod automat, calitatea somnului este afectata de disconfort si de presiune. Pentru energie si productivitate, orice persoana are nevoie de un somn odihnitor si de un nivel ridicat de confort, iar perna ortopedica combina toate aceste aspecte.

In functie de ce criterii se alege perna ortopedica?

Fie ca are de gand sa isi achizitioneze o perna ortopedica sau un set de perne ortopedice, o persoana trebuie sa tina cont de cativa factori. In primul rand, trebuie sa se ia in considerare materialul care constituie umplutura pernei.

Spuma cu memorie reprezinta cea mai potrivita alegere, intrucat are un raspuns lent la presiune si revine rapid la forma initiala. Sustinerea gatului este asigurata si mai mult de atat, perna se adapteaza pe formele utilizatorului. Pentru un plus de prospetime, se poate alege perna ce are in compozitie si gel racoritor.

Perna ortopedica | Set de perne ortopedice | Ortosan.ro

set de perne ortopedice

Un alt criteriu de care se va tine cont in momentul alegerii pernei este forma. Se poate alege forma clasica dreptunghiulara, versatila si potrivita pentru oricine. O alta optiune o reprezinta pernele ortopedice cu un design ergonomic, care ofera sustinere ridicata nu numai capului, ci si umerilor si gatului.

Design-ul special al pernei ergonomice actioneaza rapid pentru eliberarea presiunii din zona gatului si a umerilor, care poate reprezenta un factor real de disconfort in timpul somnului. Aceasta nu se aplatizeaza dupa o perioada indelungata de utilizare si ofera acelasi nivel de confort.

Pretul poate fi un factor important atunci cand se achizitioneaza astfel de perne. Persoanele care vor sa se bucure de confort, multiple beneficiile asupra sanatatii si materiale calitative la un pret avantajos, pot alege pernele ortopedice din magazinul online Ortosan.ro, care sunt concepute special pentru a imbunatati calitatea somnului si a sanatatii utilizatorilor.