Companiile care activeaza in domeniul distributiei au nevoie de programe eficiente pentru monitorizarea corecta a fluxului de vanzari, precum si a clientilor si a furnizorilor. Alegerea unui program de distributie trebuie sa tina cont, in primul rand, de particularitatile fiecarui business.

De asemenea, implementarea unui astfel de software trebuie facuta de catre o echipa tehnica specializata pentru obtinerea rezultatelor dorite.

Avantajele instalarii acestui program

Pentru autonomizarea intregului proces, companiile au nevoie de un program care sa centralizeze toate datele necesare unei bune desfasurari a activitatii. De regula, inregistrarea comenzilor, notarea furnizorilor, urmarirea fluxului comenzilor, incasarea profitului reprezinta un volum de munca mult prea mare. AttoSoft.ro vine in ajutorul clientilor cu sisteme performante, beneficiile oferite fiind urmatoarele:

  • Sporirea eficientei activitatii derulate;
  • Generarea unor rapoarte complexe care ajuta la monitorizarea profitabilitatii, a activitatii agentilor, dar si a timpului de distributie;
  • Standardizarea intregului proces de vanzari pentru un flux mult mai rapid;
  • Monitorizarea performantei fiecarui agent in parte pentru stabilirea obtinerii eventualelor mariri/bonusuri;
  • Optimizarea traselui de distributie pentru un transport mult mai rapid;

Un astfel de program este usor de invatat, rezultatele fiind vizibile chiar din primele zile ale implementarii. Patronii / managerii vor putea avea o imagine mult mai clara asupra stocurilor si a soldurilor astfel incat isi vor putea gestiona mult mai bine business-ul.

Datorita eficientei pe care un sistem ERP distributie il ofera, angajatii vor putea prelua un volum mai mare de munca pentru ca o parte dintre sarcinile lor au fost preluate de acest program software. Mai mult decat atat, sistemul ofera posibilitatea structurarii afacerii pe termen lung, oferind astfel patronilor sansa de a gandi strategic.

ERP distributie | Program de distributie | AttoSoft.ro

program de distributie

Aspecte logistice: implementare, asistenta

Toti cei care sunt interesati de aceasta solutie, pot apela cu incredere la numerele de telefon de pe site. In plus, pot cere chiar si un demo pentru a intelege mai bine cum functioneaza programele si daca acestea se pot adapta particularitatilor fiecarui business in parte.

Echipa tehnica a pus la punct inclusiv un portal de raportare pentru a asigura clientilor o comunicare mult mai rapida si o interactiune mai mult decat utila pentru intelegerea in ansamblu a activitatii desfasurate.