Daca aveti in vedere implanturile dentare, probabil aveti multe intrebari. In timp ce subiectul implanturilor dentare poate parea complex, echipa Dental Crown Health face tot posibilul ca fiecare candidat la implanturi sa inteleaga ceea ce urmeaza sa i se intample!

Pentru ca intotdeauna oamenii vor fi interesati de beneficiile unui anumit serviciu, iata cateva dintre principalele beneficii ale implanturilor dentare!

Unul dintre cele mai mari beneficii ale implanturilor dentare este estetica lor perfecta, superioara celorlalte variante de inlocuire a dintilor. Un implant imita radacina unui dinte, ceea ce ne permite atasarea unei coroane dentare permanente fara a fi nevoie de adezivi, cleme si alte dispozitive de prindere. Acest lucru da dintelui un aspect mai natural. Coroanele sunt lucrate din portelan, zirconiu sau compusi ceramici, materiale de inalta calitate care se potrivesc perfect cu structura dintilor. De asemenea, reproduc proprietatile reflectorizante ale smaltului dintilor.

Protezele pe implant ofera, de asemenea, un aspect natural si o estetica pe termen lung. Intrucat sunt implantate in maxilar, se vor simti si vor functiona la fel ca dintii naturali. Spre deosebire de protezele traditionale, acestea nu sunt mobile, deci veti putea manca, vorbi sau zambi fara sa va faceti griji ca vor aluneca sau ca vor crea disconfort.

De cele mai multe ori, chirurgia implantului are un risc redus. De fapt, majoritatea restaurarilor suportate de implanturi au o rata de succes de peste 98%. Acest lucru se datoreaza, in mare parte, procesului de osteointegrare. In timpul acestui proces, implantul si mandibula se contopeste pentru a crea o legatura puternica, aceasta fiind responsabila pentru durabilitatea inegalabila a implanturilor. In conditii de ingrijire si intretinere potrivite, un implant poate dura chiar si o viata intreaga.

Osteointegrarea este responsabila pentru imbunatatirea sanatatii orale. Radacinile dintilor ofera stimulare fizica ce mentine un maxilar sanatos si puternic. Cand lipsesc unul sau mai multi dinti, lipseste si stimularea fizica ce mentine sanatatea maxilarului. Daca aceasta situatie nu este tratata o perioada mai lunga de timp, osul se va resorbi, lucru care va afecta musculatura fetei, dar si eligibilitatea persoanei pentru implanturi dentare. Nicio alta restaurare nu ajuta la pastrarea osului maxilar, ba mai mult, alte tipuri de restaurari afecteaza atat osul intern, cat si dintii adiacenti.

Implanturi dentare in sector 3 | Dental Crown Health | dentalcrownhealth.ro

Implanturi dentare in sector 3

Implanturi dentare in sector 3 puteti obtine in clinica Dental Crown Health, o locatie moderna, dotata cu aparatura de ultima generatie si specialisti cu experienta in domeniul implantologiei. Daca doriti o programare in vederea implantului sau pentru alte tratamente dentare, accesati dentalcrownhealth.ro!