Comerciantii fac adesea reduceri pentru produsele vandute, chiar si vanzatorii de carti organizeaza periodic campanii de reduceri la carti de anticariate. Astfel ca pretul acestora, care este si asa unul destul de mic, va deveni si mai mic, deci accesibil tuturor.

Acest lucru este unul foarte benefic, avand rolul de a sustine si incuraja cititul chiar si in randul cetatenilor mai saraci, care nu isi permit sa cheltuiasca sume importante de bani pentru carti, indiferent ca sunt considerate o pasiune sau o metoda de educare si invatare. Prin urmare, anticariatele online, care fac astfel de reduceri, contribuie activ la educarea si stimularea cititului.

Ce titluri pot fi gasite printre reducerile la carti de anticariat?

Volumele care beneficiaza de reducere sunt mereu altele, astfel incat orice titlu sau volum si-ar dori, oamenii sa reuseasca sa il cumpere, la un moment dat, la un pret mic. Astfel ca cei care sunt in cautarea de carti ieftine, anticariatele online sun locul cel mai potrivit pentru a le gasi.

Un anticariat detine in portofoliul sau carti din toate domeniile, cititorii avand posibilitatea sa isi cumpere deopotriva carti destinate relaxarii, cu o lecturare usoara, sau carti tehnice ori specifice domeniului lor de activitate, care ii ajuta sa se perfectioneze permanent.

Reduceri la carti de anticariate | carti ieftine | PrintreCarti.ro

Reduceri la carti de anticariate

Ce preturi pot fi gasite la un anticariat online?

Unul dintre anticariatele online care sunt cele mai cunoscute in randul pasionatilor de lectura este PrintreCarti.ro. Acesta este, de asemenea, unul dintre anticariatele care ofera adesea reduceri la cartile pe care le vinde, aceste reduceri fiind pornesc de la 30 sau 40% si pot ajunge chiar si pana la 90%. Prin urmare, pretul final al unei carti vandute de acesta este unul similar cu cel platit pentru o paine.

De asemenea, pe site-ul anticariatului exista chiar si categorii de carti la preturi foarte mici, una dintre acestea fiind cartile cu pret sub 5 lei, urmata de cele cu pret sub 8 si sub 10 lei.

In concluzie, orice persoana care doreste sa citeasca are posibilitatea de a-si cumpara carti, datorita preturilor foarte mici pe care anticariatele online le practica.