Multi dintre soferi considera ca se pot descurca singuri in orice situatie, insa atunci cand problemele tehnice le depasesc cunostintele, trebuie neaparat sa apeleze la o firma specializata, care sa se poata deplasa rapid in locul in care se afla – de exemplu, la tractari auto in sector 1, Bucuresti. Astfel, proprietarii de masini pot ramane in siguranta, fara a pune in pericol nici ceilalti pasageri si nici participantii la trafic. Serviciile de tractari sunt complexe si nu includ doar tractarea autoturismelor pana la un service.

Sprijin rapid si eficient

Pentru inceput, cei care se ocupa de tractari inteleg faptul ca soferii care ii apeleaza se afla intr-o situatie delicata si au nevoie de ajutor cat mai repede. In acest sens, specialistii fac tot ce le sta in putinta pentru a ajunge cat mai repede la persoanele care au nevoie de ei. Atunci cand persoanele suna la compania de tractari, reprezentantul cu care stau de vorba le poate indica o perioada de timp aproximativa in care specialistii urmeaza sa ajunga la ei.

Autospeciale bine echipate

Un alt detaliu foarte important pe care soferii trebuie sa il aiba in vedere atunci cand solicita asistenta rutiera este acela ca reprezentantii companiei la care apeleaza dispun de autospeciale de mai multe dimensiuni, pentru a se asigura ca pot oferi cele mai bune servicii, indiferent de dimensiunea masinilor pe care urmeaza sa le tracteze.

Mai mult, autovehiculele folosite de catre specialisti sunt dotate inclusiv cu echipamente necesare pentru reparatii usoare, care pot fi realizate la fata locului, fara a fi nevoie de transportarea autoturismelor pana la un service. De exemplu, specialistii se pot ocupa de furnizarea curentului pentru baterie, de schimbarea uneia sau a mai multe roti, dar si de vulcanizarea acestora, in functie de situatie.

Deplasare oriunde in tara

Serviciile de tractari nu sunt destinate doar pentru situatii care au loc in Bucuresti. Specialistii se deplaseaza oriunde in tara, pentru a veni in sprijinul persoanelor care au nevoie de ajutor. In astfel de cazuri, soferii trebuie sa achite drumul integral: dus-intors.

Plata simpla

Nu in ultimul rand, soferii au la dispozitie posibilitatea de a achita serviciile de care beneficiaza foarte usor. Ei pot plati cash si primesc pe loc chitanta care sa ateste serviciile de care au avut parte.

Tractari auto in sector 1 | asistenta rutiera | Alotractari.ro

asistenta rutiera

Soferii trebuie sa fie intotdeauna extrem de atenti la autoturismele pe care le conduc, iar in acest sens, specialistii Alotractari.ro le recomanda sa fie bine informati in ceea ce priveste toate situatiile in care ar putea fi pusi. Nu se stie niciodata cand va fi nevoie de serviciile unei companii de tractari!