Alegerea unei masini de inchiriat in Sibiu este un moment dificil pentru clienti, pe o piata atat de activa si cu o oferta atat de tentanta si de variata. Clientii trebuie sa se decida in privinta modului in care vor fi priviti si utilitatea masinii, iar alegerea nu este intotdeauna cea mai usoara.

Cei mai multi chiriasi decid sa inchirieze un model clasic, romanesc, o Dacia Logan eficienta, dar sunt si persoane care isi pun intrebarea daca nu ar fi mai potrivit un model de vehicul ce apartine unui brand strain.

Criterii de evaluare masini de inchiriat in Sibiu – Dacia Logan sau brand strain?

Clientii companiei de inchirieri auto in Sibiu au in vedere mai multe criterii de inchiriere a masinilor, conform analizei specialistilor https://sibiu-rentacar.ro. Aceste criterii includ:

  • Prestigiul marcii masinii alese

Clientii care doresc sa inchirieze o masina iau in calcul modul in care se vor simti in masina, dar si modul in care vor fi priviti la volanul acesteia. Dacia Logan nu este tocmai cel mai “bine vazut” autovehicul, conducatorii auto considerand ca acesta va transmite un mesaj gresit despre statutul lor social. De aceea, cei mai multi clienti ai companiei de inchirieri auto aleg un model modern ce apartin unui brand international.

Masini de inchiriat in Sibiu | Inchirieri auto in Sibiu | Sibiu-RentaCar.ro

inchirieri auto in Sibiu

  • Designul si caracteristicile masinii de inchiriat

De cele mai multe ori, persoanele care aleg sa inchirieze un autoturism tin cont foarte mult de designul acesteia, iar Dacia Logan nu este tocmai cea mai eleganta si sportiva optiune. Clientii pun accent pe impactul vizual foarte puternic, de aceea din acest punct de vedere modelele moderne ce apartin brandurilor internationale cunoscute au mai mult succes.

Desi caracteristicile modelului Dacia Logan sunt foarte bune, aceasta fiind un model extrem de robust si eficient, prejudecatile ii pot impiedica de cele mai multe ori pe clientii companiei de inchirieri sa ia aceasta decizie.