Aparent, nu exista nicio legatura intre sedintele de masaj erotic Iulia si zodia clientilor, insa la o a doua privire, exista multe lucruri care stau in spatele alegerii pe care o fac clientii. Semnul zodiacal este unul din elementele definitorii care contureaza personalitatea clientilor si le definesc acestora alegerile. Fiecare zodie in parte are anumite trasaturi reprezentative si ofera nativilor capacitatea de a face unele alegeri. Personalitatea si caracterul fiecarei zodii in parte contureaza si alegerile in materie de masaj erotic si nu numai.

Ce tip de masaj erotic Iulia ti se potriveste in functie de zodie?

Cele 12 zodii sunt impartite in patru mari simboluri: apa, aer foc si pamant. In functie de semnul zodiacal sub care se afla zodia, clientii pot alege un anumit tip de sedinta de erotic massage in Timisoara, sustin specialistii Masaj-Iulia.ro. Semnele de foc sunt si cele mai pasionale si includ zodia Leu, Sagetator, Berbec.

Personalitatea puternica a nativilor, energia si determinarea acestora, faptul ca vor sa fie mereu in centrul atentiei, pasiunea pe care o pun in tot ceea ce fac, determina ca acesti nativi sa aleaga o sedinta de masaj erotic nud sau in jacuzzi, chiar o sedinta cu doua maseuze, pentru a se simti cu adevarat fericiti, impliniti si rasfatati.

Semnele de apa, pe de alta parte, sunt Rac, Pesti si Scorpion si sunt de regula dominate de romantism si sensibilitate, fiind comunicative, pozitve si prietenoase. Aceste semne de apa vor prefera cu siguranta masajul erotic in jacuzzi sau orice tip de masaj erotic nud sau topless senzual.

Erotic massage in Timisoara | Masaj erotic Iulia | Masaj-Iulia.ro

masaj erotic Iulia

Semnele de aer includ nativii Gemeni, Balanta si Varsator. Acestia vor prefera sa gaseasca o maseuza care sa ii asculte, care sa comunice cu ei, care sa ii atraga prin toate mijloacele si sa nu ii plictiseasca. Fiind fiinte atat de greu de inteles si de schimbatoare, au nevoie de masaj erotic reconfortant si revigorant pentru minte si corp.

Semnele de pamant sunt si cele mai dificil de multumit. Taurii, Fecioarele si Capricornii sunt fiinte destul de echilibrate, cu picioarele pe pamant, rationale si responsabile, care au nevoie de stimularea nu numai a corpului, ci si a mintii. O sedinta de masaj erotic intr-o camera in care totul miroase divin, asternuturile sunt curate si matasoase si muzica este buna se va dovedi de vis!