Pentru a se relaxa, unii oameni le poate fi necesara doar de un week-end liber pe care il pot petrece in apropierea capitalei vizitand locuri magice la care nici nu se gandeau ca pot exista. Ce se intampla cand nu exista buget pentru o astfel de iesire?

Pentru a face rost de banii necesari unei astfel de vizite, proprietarii apartamentelor sau caselor din Bucuresti sau Ilfov pot solicita o echipa care se ocupa de achizitii de carti si care le va oferi suma pe loc pentru cartile pe care le vand, astfel incat sa poata porni la drum impreuna cu familia sau cu prietenii.

Colaborarea cu specialistii in achizitii carti poate sa asigure suma necesara pentru momente de relaxare!

Cartile din biblioteca pot insemna un week-end de vis petrecut in apropierea capitalei. Cu banii primiti de la cumparatori de carti vechi, persoanele care solicita aceste servicii se pot relaxa in una dintre destinatiile aflate in apropierea capitalei.

  • Viziteaza Parcul Mogosoaia

In apropiere de Bucuresti, poate fi vizitat parcul Mogosoaia pentru a sorbi o limonada rece, dar si pentru o plimbare cu caiacul, cu hidrobicicleta sau pentru un picnic.

  • Parcul natural Comana

O data ajunsi in parcul natural Comana, vizitatorii care cu banii obtinuti in urma colaborarii incepute cu un simplu click in mediul online pe CumparCarti.ro, se pot bucura de un picnic, de vizitarea manastirii Comana, a Parcului de aventura Comana, pot merge la pescuit sau se pot da cu parapanta, pot face echitatie sau tir cu arcul.

Achizitii de carti | cumparatori de carti vechi | CumparCarti.ro

achizitii de carti

  • Rezervatia de zimbri Bucsani

La 80 de kilometri de Bucuresti se afla cea mai mare rezervatie de zimbri care poate fi vizitata, iar in zona se afla si casa memoriala I.L. Caragiale, care ofera vizitatorilor o gura de cultura.

  • Edenland Park si Divertiland Park

Cu banii obtinuti din vanzarea de carti, se poate ajunge la Edenland Park, la doar 20 de minute de Bucuresti, unde exista posibilitate de cazare la casutele din copac, dar si la Divertiland Park, un loc potrivit pentru distractie si adrenalina.