Pentru multi cititori, cu colectii de carti impresionante in bibliotecile de acasa, vanzarea volumelor care nu mai sunt de folos sau de actualitate reprezinta o decizie care le poate aduce numeroase avantaje. In acest articol vor fi mentionate beneficiile principale ale celor care se hotarasc sa opteze pentru aceasta forma de comert, creand un mediu in care pasiunea pentru literatura se intalneste cu dorinta de a pastra si promova valorile culturale, gratie fiecarui anticariat care cumpara carti.

Cum decurge vanzarea catre un anticariat care cumpara carti?

Unul dintre cele mai cautate anticariate de pe piata, la ora actuala, unde oamenii isi pot vinde volumele, este Anticariat-Carti.com. Achizitorii de aici sunt interesati atat de cantitati foarte mari, chiar mii de volume, cat si de cantitati mici. De asemenea, nu exista un domeniu care sa nu prezinte interes pentru ei, pentru ca sunt cautate la fel de bine volumele de beletristica, stiintele exacte, enciclopediile, cartile vechi romanesti sau straine, colectiile de carti aparute cu diverse ziare, dictionare, cursuri de limbi straine. Procesul de vanzare a cartilor din biblioteca proprie decurge rapid, in functie de programul vanzatorului.

Pentru a vinde carti la acest anticariat, primul pas este contactarea acestuia si stabilirea unei intalniri cu achizitorii, la domiciliul vanzatorului sau la o alta locatie din Bucuresti sau din imprejurimi.

Anticariat care cumpara carti | cumparam carti din toate domeniile | Anticariat-Carti.com

Anticariat care cumpara carti

Avantaje ale vanzarii cartilor la acest anticariat

Acestea sunt cateva avantaje ale colaborarii cu acest anticariat:

  • deplasare la domiciliul clientilor – vanzatorul nu trebuie sa se preocupe de transportul cartilor, pentru ca achizitorii se prezinta la domiciliu pentru a ridica volumele vandute;
  • plata se face pe loc – evaluarea cărților este făcută de achizitori cu experiență, care fac plata pe loc pentru volumele dorite;
  • program flexibil – echipele de achizitori sunt disponibile inclusiv sambata si duminica, in functie de programul celor care ii contacteaza pentru a stabili o intalnire pentru evaluarea cartilor;
  • achizitii in cantitati mari – persoanele care vor sa lichideze biblioteci intregi sau colectii pot gasi rapid o destinatie pentru carti, pentru ca achizitorii de la Anticariat Carti cumpara carti in cantitati foarte mari, dar si in cantitati mai mici, indiferent de domeniu, conform propriului anunt „cumparam carti din toate domeniile”.

In concluzie, a vinde carti la acest anticariat este o solutie la indemana si rapida de a lichida biblioteci personale si de a obtine o suma de bani pe ele.