Exista foarte multe situatii in care firmele apeleaza la inchirieri platforme de lucru la inaltime, dar in principal ajutorul lor se remarca in constructii, avand si un rol deosebit in reparatii la firele electrice sau pentru spalarea geamurilor in cazul cladirilor foarte inalte.

Ce este o platforma de lucru la inaltime

Platforma de lucru la inaltime este o platforma speciala, care este dotata cu un brat autoridicator. Ea poate fi montata pe diverse tipuri de vehicule comerciale in scopul de a desfasura activitati care necesita acces rapid in zone dificile, la inaltimi mari si foarte mari. Aceste platforme sunt utilizate inclusiv de catre pompieri, pentru interventii la cladirile cu mai multe etaje.

Utilitatea platformelor si a nacelelor

Pentru ca aceste utilaje sunt costisitoare si necesita un spatiu generos pentru depozitare, nu sunt achizitionate de multe firme, chiar daca acestea au nevoie de serviciile lor destul de frecvent. Cea mai buna solutie in aceste cazuri este inchirierea lor de la companiile specializate, cum ar fi ADUtilaj.ro, unde sunt oferite servicii profesionale de inalta calitate. Astfel, cei care au nevoie de o nacela de inchiriat, de exemplu, pot opta dintre mai multe modele disponibile:

  • inchirierea de nacele diesel articulate sau nacele foarfeca, diesel, pentru mediul exterior si pentru teren accidentat;

  • inchirierea de nacele electrice articulate sau foarfeca pentru proiectele care se desfasoara la interior.

Transportul de marfa dintr-un punct al unei intreprinderi in altul, ridicarea marfii la inaltime, dar si ridicarea oamenilor la diverse altitudini pentru a putea efectua anumite activitati sunt intrebuintari ale platformelor si nacelelor. Cel mai important este ca nacelele profesionale ofera siguranta pentru utilizatori, chiar si in conditii de altitudine mare.

Inchirieri platforme de lucru la inaltime | nacela de inchiriat | ADUtilaj.ro

Inchirieri platforme de lucru la inaltime

La AdUtilaj sunt disponibile mai multe modele de nacele, pentru diverse intrebuintari: nacelele foarfeca electrice, nacele autopropulsate de tip foarfeca, nacele cu brat telescopic sau nacele cu brat telescopic pentru teren accidentat.

In concluzie, pentru a putea desfasura activitati la inaltime, oamenii au nevoie de platforme specializate de la companii care pun mare pret pe calitate si siguranta. Nacelele se pot inchiria in functie de nevoi, fiind disponibile modele pentru interior, exterior, dar si pentru teren accidentat.