A-i oferi partenerului un masaj nu este doar un act prin care sa i se demonstreze dragostea, ci si un mod care poate sa asigure un preludiu reusit. Prin folosirea atingerilor fine, aprinderea lumanarilor si masajul cu ulei, momentele respective devin memorabile si pot fi comparate cu acelea experimentate la salon Masaj Iulia, cunoscut in Timisoara pentru calitatea pe care o ofera in serviciile sale. Beneficiile pentru intimitate pe care le aduce invatarea unui masaj corect sunt nelimitate.

De ce sa ai un masaj erotic?

Cea mai mare parte a comunicarii zilnice este non-verbala, iar limbajul corpului joaca un rol important in modul in care indivizii comunica si ii inteleg pe ceilalti. Asa ca ar trebui sa fie logic ca masajul, unul dintre cele mai intime tipuri de atingere, este o modalitate buna de a comunica cu iubitul. Fiecare mangaiere poate fi folosita pentru a spune Imi place corpul tau sau Sper ca ai avut o zi buna la serviciu. Masajul este, evident, o modalitate excelenta de a elibera tensiunea si de a ameliora durerea fizica.

Alegerea mediului potrivit pentru un masaj erotic

Nu este nevoie de un apartament imens pentru a face un masaj erotic, atat timp cat spatiul avut la dispozitie este placut si relaxant. Pentru a ajuta la crearea atmosferei dorite, este recomandat sa se incalzeasca optim camera, deoarece partenerul va fi probabil dezbracat (sau cel putin semi-dezbracat). De astfel, Iulia, salon masaj erotic Timisoara insista pe faptul ca mediul trebuie sa fie cat se poate de confortabil.

Cum se realizeaza un masaj erotic de succes?

Uleiul este elemental care nu trebuie sa lipseasca, acesta permite ca mainile sa alunece pe corpul partenerului si sa ii lase pielea moale si hranita. Se poate folosi un ulei de masaj obisnuit, dar daca se ating zonele erogene ale partenerului, recomandat este sa se foloseasca uleiuri de masaj specifice. Exista mai multe tipuri de uleiuri de masaj: uleiuri cu efect de incalzire, uleiuri de masaj comestibile, uleiuri afrodisiace etc. De asemenea, se pot folosi lumanari de masaj care emana mirosuri placute.

Salon Masaj Iulia | salon masaj erotic Timisoara | Masaj-Iulia.ro

Salon Masaj Iulia

Cateva sfaturi pentru un masaj erotic de succes de la salon Masaj Iulia, le include si pe urmatoarele:

  • succesul unui masaj senzual consta in capacitatea maseorului de a avea rabdare. Nu se face prea repede, pentru ca va tensiona partenerul;

  • se incepe cu capul si gatul si se continua cu bratele, fesele si picioarele, abdomenul, coapsele interioare si, in final, partile intime.

Masaj-Iulia.ro este un loc in care masajul erotic este o arta, care poate servi ca exemplu si celor care vor sa isi rasfete partenerul de viata acasa.